svenska Meny

Nyheter & Referenser

"Vi säljer premiummöbler, det är klart vi ska ha premiumportar!"

Malmnas 700X490

"Vi säljer premiummöbler, det är klart vi ska ha premiumportar!"

Hos Alexander och Philip Malmnäs på idylliska Lilla Hårsabäcks Gård utanför Våxtorp, känner man sig direkt som hemma. När de flyttade hit 2008 var planen att satsa på mjölkkor, vilket de också gjorde de första sju åren. Idag finns det köttdjur och får på gården, och Lucas så klart, en west highland white terrier, som håller i ordningen. De driver gården tillsammans, men medan passionen för lantbruket finns främst hos Philip, klappar Alexanders hjärta för inredning, växter och genuint hantverk. Under de första åren i Horsabäck jobbade Alexander i flera olika butiker inne i Båstad, både som florist och inredare, medan drömmen om en egen butik blev allt starkare. När portarna för Malmnäs Möbler & Interiör slogs upp 2014 var det i huvudsak en blomsteraffär, men under årens gång har den charmiga lokalen förändrats och framförallt utökats.

- Vi har ju butiken i samma byggnad som vi har djuren och i denna delen var det stallar för hästar och grisar. På ovanvåningen hade de tidigare ägarna värphöns, berättar Alexander. Vi började med först ett par rum och sedan har vi gjort i ordning rummen allt eftersom. Jag älskar att ändra och flytta om, och förra året invigde vi butikens ovanvåning. Vår port från EAB har blivit som en port mellan två världar! Djur och lantbruk på ena sidan och en inredningsbutik med allt du kan tänka dig på den andra.

Alexander och Philip valde en klassisk EAB-port till sin ladugård, en fyrdelad manuell vikport med galvad plåt och gångdörr. Ytterligare en port ska sättas upp på gården och denna gången planeras det för en som är klädd med trä för en ännu mer lantlig känsla.

-  För oss är det så viktigt med relationen med kunden, hantverket och kvaliteten. En anledning till att vi valde EAB är vi känner att allt detta är precis lika viktigt för er som för oss. Vi säljer premiummöbler, det är klart vi ska ha premiumportar!

 Malmnas 700X490 4

Malmnas 700X490 3

Malmnas 700X490 1

Malmnas 700X490 2


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår