You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

NP Nilsson är en familjeägd bygghandelskedja som verkar i södra Sverige genom leveranser och butiker till kunder i hela regionen, med fokus på kuststräckan från Malmö till Halmstad.

Företaget bildades 1907 och ägs fortfarande av samma familj, och nu är det tredje generationen som driver företaget vidare. NP Nilsson har idag ca 190 anställda och omsätter ca 700 mkr.

Under 2023 har man i Förslöv färdigställt en storsatsning i form av nytt huvudkontor och ett större logistikcenter. Härifrån kommer man att plocka order direkt till slutkund, men även serva de olika enheterna runt om i södra Sverige.

EAB har haft glädjen att vara med i detta projekt på flera vis – dels har vi levererat stålstommen till hela bygget, dels har vi levererat lagerinredning till hela anläggningen. Lagerinredningen består av en större mängd grenställ, både inomhus samt utomhus med tak. Vi har även levererat pallställ, listställ samt hyllställ med näthyllplan.

Sammantaget är det en oerhört imponerande och stilig anläggning , både på in- och utsidan.

Vi har även fått förtroendet att leverera lagerinredning till NP Nilssons butik i Halmstad. Här har vi bland annat levererat virkesställ, grenställ för inom- och utomhusbruk, listställ samt pallställ. Allt levererades i en stilren antracitgrå färg.

Dela

Postat under