You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Möt våra medarbetare

Att jobba är en stor del av livet, och då är det också viktigt att man trivs på sitt arbete. Vad som gör att man trivs är olika för varje person, så vi har frågat några medarbetare om varför de valt att jobba hos just oss.

 

Möt våra medarbetare

Vi tror på en meningsfull fritid

Vi vet att livet är mer än bara arbete och att det är viktigt med en meningsfull fritid. I filmen har vi bett några av våra medarbetare att dela med sig om med vad de tycker är allra bäst med att bo i och i närheten av Smålandsstenar.

Traineeutbildning

EABs Traineeprogram är för dig som ser din egen karriär gå parallellt med vårt företags utveckling. Väljer du att satsa på oss, ska du veta att du går en trygg, men också spännande, framtid till mötes. EAB utvecklas kontinuerligt inom alla sina tre produktområden: Lagerinredningar, Portar och Stålbyggnader.

Alla våra trainees erhåller fast anställning efter utbildningen.

Läs mer här
eab konferensrum

Lediga jobb

Här ser ni vilka tjänster vi har öppna just nu, varmt välkommen in med din ansökan! Hittar du ingen tjänst som passar dig, tar vi gärna emot en spontanansökan.

Lediga jobb

Att leva och bo
i Smålandsstenar

I Smålandsstenar med omnejd finns det ett stort föreningsengagemang och vi tror att det finns något för både stora och små att sysselsätta sig med på fritiden. På EAB är vi måna om idrott och hälsa och sponsrar ett 30-tal klubbar.

Läs mer

Här finns allt
för familjen

När man förbereder en flytt för hela familjen är det mycket som ska stämma. Önskar ni hyra eller köpa ert boende? Hur ser barnomsorgen ut och vilka alternativ finns? Här hittar du all information!

Läs mer
eab fasad

Välkommen att kika in hos oss!

Våra dryga 58.000 m² rymmer fantastiskt fina produktionsytor, kontor, konferensrum, matsal, gym, sporthall och mycket mer.

Varmt välkommen att titta in!