You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Att med stark lokal närvaro och hög kunskap finnas vid kundernas sida, är en uttalad plan från Derome. Den nya bygghandeln i Strömstad är ett sätt att ytterligare stärka närvaron i Bohuslän. Med de stora portarna lackade i klassisk Derome-grön, är det lätt att hitta rätt.

Gröna portar visar vägen

Deromes lokaler i Strömstad är helt nybyggda och har därmed kunnat utformas med målet att förenkla logistiken och anpassas helt utifrån kundernas behov.

– Lokalerna är både rymliga och ändamålsenliga. Dessutom har vi en rejäl konkurrensfördel med att allt material kan lastas under ett och samma tak. Det gör det smidigt och enkelt att besöka oss, säger Erik Antonsson, platschef på Derome i Strömstad.

De maskindrivna portarna är stora, 6000 x 4600 mm, och lackerade i Deromes signaturgröna färg. Portarna styrs via slingor i marken som öppnar automatiskt när kunderna kör fram, men de kan även styras av truckförarna.

Gröna portar visar vägen

–  En av våra styrkor är att vi levererar portar precis som kunden vill ha dem, och i det här fallet var det både en speciell storlek och en unik färg som önskades. Även funktionen är en lösning enligt kundens önskemål, med slingor i marken, säger Mattias Mårtensson, säljare och projektledare på EAB Portar.

Brixly är byggföretaget bakom lokalerna, och är starka i regionen. Brixly och Derome har ett långtgående samarbete, där Brixly även tidigare byggt åt Derome, och Derome levererat material till andra byggen hos Brixly.

Att välja EAB var inte svårt – ni var faktiskt de enda som kunde leverera så stora portar! Vi är väldigt glada för att det blev så, det har fungerat utmärkt med allt från säljare och montörer. Vi är mycket nöjda.

Lasse Heggum, produktionschef på Brixly AB.

Vi hjälper dig gärna!

Kontakta någon av oss, så hittar vi tillsammans den mest effektiva och lönsamma lösningen för din verksamhet.

Mattias Mårtensson

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 21
070-339 99 01