You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
1 – Stålstomme
2 – Sockelelement
3 – Bjälklag
4 – Väggelement
5 – Fönster/Entrépartier/Portar
6 – Takkonstruktion
7 – Tacktäckning och takavvattning
Stålstommen är vår huvudprodukt. Alla bärande element som ingår i konstruktionen som takstolar, pelare, balkar samt övrigt smide, konstrueras efter våra kunders krav och önskemål – unikt för varje projekt.

För att skydda fasaden kan vi leverera isolerade eller oisolerade betongelement i olika höjder, efter dina önskemål.

Beroende på användningsområde levererar vi olika typer av bjälklag, som fribärande plåt med golvskiva, prefabricerat betongbjälklag eller ett combidecksbjälklag.

Vi kan leverera prefabricerade sandwichelement av plåt eller betong, alternativt traditionell vägg av lättreglar och profilerad plåt. Vi levererar väggarna med eller utan isolering, allt enligt dina önskemål. Vi utför plåtbeslagning i vår egen regi och väggarna kan även utföras brandklassade. Valmöjligheterna för utseende och färger är så gott som oändliga.

Vi erbjuder stomkompletteringar i fasaden i form av dörrar, portar och fönsterpartier i olika material. Stålpartier utvecklar och tillverkar vi själva och därmed är valfriheten vad gäller design, färg och form stor.

Takkonstruktionen utgör i normala fall en del av stommen då vi använder den för stabilisering. Beroende på stommens användningsområde och storlek kan vi erbjuda olika typer av takkonstruktioner. Vanligtvis använder vi fribärande, högprofilerad plåt, men vid oisolerade tak finns det även alternativ med lättregel samt profilerad plåt i olika varianter och kulörer.

Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi isolera taket helt utifrån dina önskemål och krav. Vi hjälper er även med komplett utvändig takavvattning om det behovet finns.

Expert håller i hjälm framför stålbyggnad

Behöver du hjälp? Kontakta en av våra experter

Tillsammans hittar vi den mest effektiva och lönsamma stålbyggnaden för din verksamhet.

Kontakta oss