You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

LÖSNINGAR

EABs industriportar är välkända för sin pålitliga funktion, dag ut och dag in, och sin långa hållbarhet. Framgångsreceptet bygger på att vi alltid utgår från en robust grundkonstruktion. Med varmförzinkning och alla detaljer svetsade kräver porten minimalt med underhåll och service – en långsiktig investering, med andra ord. Välj mellan stora, helglasade portar, med valfri NCS-kulör, mellan olika nivåer av isolering och vi kan fixa maskindrift som stämmer precis med hur porten ska användas. Det är din port – och din design.

vikportar

Låt dig inspireras och hitta porten för dig

På EAB erbjuder vi helt skräddarsydda och måttanpassade portar, vilket gör att du har möjlighet att anpassa dina portar helt utifrån dina preferenser och behov. Här kan du inspireras och se några av de möjligheter som finns när du ska välja din port.

Inspirationsbilder

Boka rådgivning med en av våra experter

Våra experter har en bred och mångårig kunskap om alla typer av portar och vad som krävs i olika miljöer. Vi vet också att en hållbar och funktionell port inte behöver vara tråkig. Hör av dig, så berättar vi gärna mera!

Boka rådgivning
Man lutar sig över en port

Skräddarsy en port som håller för dig

Möjligheterna med att skräddarsy din port är oändliga. Bygg din port helt utifrån dina önskemål och behov och skapa något alldeles exceptionellt.

Skräddarsy din port

Vad kostar det?
Ta reda på priset
på din port

När du fyller i vår prisförfrågan får du pris för precis den port du önskar. Våra portar är alltid skräddarsydda efter just ditt behov och dina mått, oavsett om du vill ha en slagport, vikport eller en skjutport. Vi gör portar för industri, verkstad, maskinhallar, kontorsbyggnader och butiker, med stora möjligheter till anpassning.

Prisförfrågan

Vi hjälper dig med montering och service

Vår kunskap kan du ha nytta av i många lägen. Inte minst initialt i rådgörande syfte. Vi hjälper dig med allt från konstruktion och produktion till håltagning, montering och service. Önskar du dessutom hjälp med mätning av portöppningen så löser vi givetvis det också. Vår kunskap kring stål gör att vi också kan hjälpa dig med nödvändiga kringarbeten i själva portöppningen.

Montering och service

Nyheter om Portar

Släpp in ljuset, inte kylan!

– De helglasade portarna är de snyggaste man kan ha! Det var ingen tvekan om att det var sådana vi ville sätta in. Eftersom maskinhallen är byggd vid gårdsplanen ville vi att det skulle se ut mer som ett hus än som en lada och det gör det verkligen, säger Mikael nöjt. Maskinhallen är uppvärmd,…

Läs hela nyheten
"Snabba beslut med en lösningsorienterad organisation"

”Snabba beslut med en lösningsorienterad organisation”

Med hjärtat hos träet som råvara, var det först inte självklart att det skulle bli en hall byggd av stål när det var dags satsa och bygga nytt. När det för ett par år sedan skulle byggas en tvätthall vann stålets fördelar i fuktig miljö, och EAB stod för leverans och montage av både tvätthall…

Läs hela nyheten
Här kommer ett rykande färskt nummer av vår tidning Frontline!

Här kommer ett rykande färskt nummer av vår tidning Frontline!

Läs om hur EAB arbetar med hållbarhet och tar stålet in i framtiden. Vi berättar om spännande projekt inom lagerinredning, portar och stålbyggnader. Lär känna Kajsa som är näst äldst i ”Generation 3” – kusinerna Andersson, och hennes syn på framtidens EAB. Ni får även träffa några av våra fantastiska medarbetare, läsa om möjligheterna inom…

Läs hela nyheten