You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

LÖSNINGAR

EABs industriportar är välkända för sin pålitliga funktion, dag ut och dag in, och sin långa hållbarhet. Framgångsreceptet bygger på att vi alltid utgår från en robust grundkonstruktion. Med varmförzinkning och alla detaljer svetsade kräver porten minimalt med underhåll och service – en långsiktig investering, med andra ord. Välj mellan stora, helglasade portar, med valfri NCS-kulör, mellan olika nivåer av isolering och vi kan fixa maskindrift som stämmer precis med hur porten ska användas. Det är din port – och din design.

vikportar

Låt dig inspireras och hitta porten för dig

På EAB erbjuder vi helt skräddarsydda och måttanpassade portar, vilket gör att du har möjlighet att anpassa dina portar helt utifrån dina preferenser och behov. Här kan du inspireras och se några av de möjligheter som finns när du ska välja din port.

Inspirationsbilder
Kvinna och man ståendes framför en port

Boka rådgivning med en av våra experter

Våra experter har en bred och mångårig kunskap om alla typer av portar och vad som krävs i olika miljöer. Vi vet också att en hållbar och funktionell port inte behöver vara tråkig. Hör av dig, så berättar vi gärna mera!

Boka rådgivning
Man lutar sig över en port

Skräddarsy en port som håller för dig

Möjligheterna med att skräddarsy din port är oändliga. Bygg din port helt utifrån dina önskemål och behov och skapa något alldeles exceptionellt.

Skräddarsy din port

Vad kostar det?
Ta reda på priset
på din port

När du fyller i vår prisförfrågan får du pris för precis den port du önskar. Våra portar är alltid skräddarsydda efter just ditt behov och dina mått, oavsett om du vill ha en slagport, vikport eller en skjutport. Vi gör portar för industri, verkstad, maskinhallar, kontorsbyggnader och butiker, med stora möjligheter till anpassning.

Prisförfrågan

Vi hjälper dig med montering och service

Vår kunskap kan du ha nytta av i många lägen. Inte minst initialt i rådgörande syfte. Vi hjälper dig med allt från konstruktion och produktion till håltagning, montering och service. Önskar du dessutom hjälp med mätning av portöppningen så löser vi givetvis det också. Vår kunskap kring stål gör att vi också kan hjälpa dig med nödvändiga kringarbeten i själva portöppningen.

Montering och service

Nyheter om Portar

VI VÄLKOMNAR BARRGRÖN – EN NY HÄRLIG FÄRG TILL VÅRA STANDARDKULÖRER.

En mustig elegant färg som symboliserar harmoni och trygghet. Vår nya standardkulör är inspirerad av de småländska skogarna och framför allt våra vackra barrträd, gran och tall. Barrgrön är en rogivande nyans som passar i de flesta fasader.

Läs hela nyheten

”When quality counts” och värderingar möts

Valmöjligheterna med en port från EAB är oändliga, och med en helglasad port är även utsikten det. I fastigheten satt en äldre EAB-port som i samband med renoveringen byttes ut mot en ny helglasad vikport med infälld gångdörr. Glaset släpper in dagsljus i lokalen och stålet i ramen förstärker den industriella känslan på ett stilrent…

Läs hela nyheten
montering port

Vi lanserar ny produkt – servicepaket för våra portar

Vi vill vara med dig hela vägen – från förfrågan och under hela portens livstid. Vi kan din port och alla portar behöver ses över med jämna mellanrum för längsta hållbarhet. Önskar du hjälp med måttagning av ditt porthål, experthjälp kring vilken typ av port du behöver, och dessutom underhåll av din port för längsta…

Läs hela nyheten