You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Att kombinera stålets hållbara egenskaper med träets livfulla karaktär kan inte bli annat än rätt. Frågar man Mattias Pålsson utanför Boarp håller han med.

I Boarp, strax utanför Båstad, bor Mattias Pålsson och hans fru Eleonora. De har alltid handlat EAB-portar till sitt företag och när det var dags att renovera det gamla kostallet till festlokal och maskinhall var beslutet enkelt – det var självklart att det skulle bli en EAB-port.

– Det var väldigt viktigt för oss att det var rätt utseende på portarna och att de passade in i vår miljö, samtidigt som kvaliteten på produkten är viktig. De främsta anledningarna till att vi valde EABs portar var framför allt för att vi kunde designa portarna, men också för att EAB står för en hög kvalitet. Sedan var ju även leveranstiden en viktig punkt, då jag ville ha det klart innan jag fyllde 50 år, säger Mattias.

Att få möjligheten att designa sin port helt själv var något Mattias gillade, och när han fick se tidigare projekt från EAB med träklädda portar tvekade han inte. Träportarna med kryss på fångar precis den äldre, lantliga känslan han vill åt.

En del kundbesök är särskilt roliga. När våra montörer Mikael Theorin och Patrik Robertsson tillsammans med Kajsa Andersson besökte Mattias i Boarp, blev de överösta med beröm. Mattias är verkligen nöjd med sina portar.

– Berätta nu hur imponerad och nöjd jag är för alla som varit involverade. Stort tack, säger Mattias flera gånger till Kajsa och montörerna.

Han har redan börjat smida nya planer och snart är det dags att renovera garaget enligt samma, lyckade upplägg – EABs träklädda portar med dekorativa kryss.

– Det är så roligt, förbipasserande stannar verkligen
till ute på vägen för att titta på portarna och vissa krockar nästan. Portarna är verkligen något speciellt, säger Mattias.

– Våra träklädda portar är en spännande produkt. Med den här designen kan porten smälta in än mer med fasaden, samtidigt som kunden får en port med en stabil, rambyggd konstruktion. Träklädda portar visar återigen att allt är möjligt i det här huset. Det kunden önskar, det löser vi, säger Kajsa Andersson, affärsområdeschef för EAB Portar.

Portar som håller

EAB har tillverkat portar och dörrar för industri, lantbruk, offentliga och privata miljöer sedan början av 1970-talet. Idag kan vi erbjuda ett mycket brett sortiment av moderna verkstadsportar, industriportar, garageportar samt andra typer av portar och dörrar för alla tänkbara miljöer. Gemensamt för våra portar och dörrar är en hög kvalitet och flexibilitet med stora möjligheter vad gäller design och anpassning tack vare egen tillverkning och konstruktion.

Läs mer om våra portar här

Vi hjälper dig gärna!

Kontakta någon av oss, så hittar vi tillsammans den mest effektiva och lönsamma lösningen för din verksamhet.

Niklas Videll

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 29
070-300 43 88

Mattias Mårtensson

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 21
070-339 99 01

Lars-Göran Fahlén

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 22
070-339 99 02