You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
EAB fabrik

En lösning från EAB är gjord för att hålla i decennier, utan bäst-före-datum. Rejäla material, hög kundanpassning och pålitlig konstruktion är den enkla men ärliga anledningen. Lite lagom anspråkslöst kallar vi det småländsk hållbarhet.

EAB ska med glödande engagemang och entreprenörsanda sälja, konstruera, tillverka och montera lagerinredningar, portar och stålbyggnader anpassade efter våra kunders specifika behov och med en erkänd hög kvalitet. Varje kund ska bli en nöjd kund.

Grundat

1957

Huvudkontor & produktion

Smålandsstenar, Sverige

Area

57 600 m²

Antal medarbetare

ca. 380 anställda

Omsättning

ca. 2,6 MDSEK

Exportandel

ca. 23%

Produkter

Lagerinredningar, portar och stålbyggnader

Marknader

Europa, Nordamerika och Asien

Dotterbolag

Norge, Finland, Nederländerna, Tjeckien, Danmark, Kanada och Sverige (Hallbyggarna Sala och Lecor Stålteknik)

Ägare

EAB ingår i den familjeägda företagsgruppen EAB Group vars ägare är familjerna Per-Åke Andersson och Sven-Gunnar Andersson.

Vår värdegrund

EAB ska vara kundens första val när det gäller lagerinredningar, portar och stålbyggnader. Vi ska också vara traktens mest attraktiva arbetsgivare. EABs mission är att göra varje kund till en nöjd kund. Varje medarbetare till en nöjd medarbetare.

Vårt löfte – Det håller.®
Det håller.® sammanfattar hur vi arbetar och tänker på EAB. Hållbarheten är något som genomsyrar hela vårt företags agerande och ska också vara synonymt med de avtryck vi gör i miljön, på marknaden och hos människan.

EABs värdegrund utgår från följande kärnvärden:

Engagemang.

Vi gör alltid det lilla extra.
Vi har ett stort engagemang i alla våra relationer – mellan oss medarbetare, våra kunder och leverantörer. Vi skapar en trygg miljö och hjälper varandra. Som kund till EAB blir man alltid bemött med lyhördhet och med fokus inställt på kundens bästa.

Kundanpassning

Vi bygger förtroende.
Vi är goda lyssnare och utgår alltid från kundens behov. Vi skapar förtroende genom att erbjuda den optimala lösningen för våra kunder. Med engagemang och vår kunskap skapar vi de bästa förutsättningarna för att lyckas göra varje kund till en nöjd kund.

Kvalitet

Vi siktar högt.
Vi har alltid ambitionen att lämna ifrån oss något vi kan vara stolta över. Kvalitet för oss handlar om att se detaljerna och alltid sträva efter att tillhandahålla den optimala lösningen för våra kunder. Vi ska alla känna yrkesstolthet och det är tillsammans som vi skapar EAB Det håller.®

Kunskap

Vi förbereder oss för morgondagen.
Vi värdesätter kunskap och tillsammans investerar vi i morgondagen genom vår passion för lärande och vår ständiga nyfikenhet. Ingen kan allt, men tillsammans har vi unik expertis som bidrar till att vi kan vägleda våra kunder framgångsrikt genom hela resan från start till mål.

Arbetare med EAB tröja

Nyfiken på EAB? Kontakta oss

Känn dig alltid välkommen till oss - vi gör vårt bästa för att svara på dina frågor.

Kontakta oss