You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

En person genom hela projektet

En lösning från EAB är gjord för att hålla i decennier, utan bäst-före-datum, precis som våra kundrelationer. I våra projekt har du alltid en och samma kontakt – från idé och framåt.

EFFEKTIVITET OCH LÖNSAMHET I FOKUS

Kanske har du redan en bild av vilket pallsystem du behöver. Men om vi ser möjligheter att göra ditt lager ännu effektivare kommer vi rita upp även en alternativ lösning, så att du kan jämföra egenskaper av de två förslagen.

VI VET VAD SOM KRÄVS FÖR DIN VERKSAMHET

Med vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för din verksamhet – vi har sett och gjort det mesta. Vi är dessutom nyfikna innovatörer som ständigt utvecklar nya lösningar.

Daniel Wellington

DEN OPTIMALA LÖSNINGEN

Vi ritar upp ditt lager i våra ritprogram så att du som kund också har full förståelse för hur slutresultatet kommer att bli. I detta stadiet kan vi vrida och vända på varje liten del tills vi är helt överens och övertygade om att vi har tagit fram den optimala lösningen.

Mann sjekker sikkerheten på et lager i et stålbygg

Leverans och montage

När beslutet är fattat planerar vi leveranser och montage för att det ska löpa så smidigt som möjligt. De flesta av våra kunder låter oss även ta hand om monteringen av inredningen. Då vet både du och vi att det fungerar som det ska – och att det håller.