You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

De jagar det perfekta kontoret, den bästa kaffeblandningen och nu har familjeföretaget Four Office tagit sig an deras största satsning någonsin: en padel-arena och ett affärshus – allt under samma tak.

När projektet står färdigt ska Four Office Arena rymma åtta padelbanor, ett gym och en egen
padelshop men även Elgiganten ska få nya fräscha lokaler.

– Vi har velat göra detta projekt länge och nu fick vi möjligheten. Det var flera anledningar till initiativet: vi älskar sporten och vet hur svårt det är att få tider i Gislaved men vi vill även vara delaktiga till bygdens utveckling, säger Joakim Gaardsdal, VD på Four Office.

Den nya arenan byggs på Smålandia-området i Gislaved och man siktar på att den ska stå klar till början av hösten. Till projektet har EAB levererat stomme, takplåt, bjälklag och trappor.
– Det är väldigt roligt med ett så lokalt projekt och det är speciellt att vi har haft ett så långt samarbete med Lagans Byggnads men också att vi länge har varit en kund hos Four Office, säger Anders Josefsson, säljare och projektledare för EAB Stålbyggnader.

Henrik Lind, projektchef på Lagans Byggnads, berättar att de har gjort ett flertal projekt till-
sammans med EAB under åren.

– Det har fungerat utmärkt vid samtliga tillfällen så endast positiva erfarenheter från vår sida.
Detta gäller naturligtvis även pågående projekt, Four Office Arena i Gislaved, säger Henrik.

– Det känns väldigt bra att göra projektet ihop med EAB. Hela processen har fungerat fantastiskt från första möte till projektering. Det är också extra roligt att EAB är en kund hos oss och att vi nu kan ge tillbaka, tillägger Joakim.

Att Joakim tycker att projektet har varit spännande hittills går inte att missa. Han berättar hur mycket tid och hjärta de har lagt på projektet, som de alltid gör.

– Det är så kul att vi har fått så mycket positiv respons från allmänheten. Det trodde jag inte innan vi startade projektet. Jag hoppas verkligen att det kommer bli en riktig mötesplats där människor kan umgås, men också att det kan bidra till en ökad handel i området.
Vi har dessutom gjort klart med en verksamhet för street food, ett koncept som heter HotBox, som gör grymma hamburgare, säger Joakim.