You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Mattias Mårtensson

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 21
070-339 99 01

Lars-Göran Fahlén

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 22
070-339 99 02

Niklas Videll

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 29
070-300 43 88

Matti Öhman

Försäljning & Projektledning Portar
Norrland
+46 60 81 000
+46 70 205 14 00

Kajsa Andersson

Affärsområdeschef Portar
0371-340 11
072- 222 9999

Fyll i formuläret till höger, så hör vi av oss till dig!

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får kring våra portar.

Se alla frågor och svar

Vilken port ska jag ha?

För portar med en storlek upp till 3x3m rekommenderar vi i regel en slagport eller en tredelad vikport, och har du behov av en större port än så är det alltid en vikport. Vi kan leverera upp till 50 m2 port, beroende på placering och användningsområde.
Välkommen att kontakta någon av våra säljare för mer information.

Direktlänk
Kan man måttbeställa en port?

Ja, våra portar är helt måttanpassade och skräddarsydda, vilket innebär att vi tillverkar porten utifrån dina mått och önskemål. Välkommen att kontakta någon av våra säljare för mer information.

Direktlänk
Erbjuder ni montage av porten?

Ja, vi erbjuder montage och även måttagning. Läs mer här

Direktlänk
Hur lång garantitid har ni?

Vi erbjuder marknadens längsta garantitid på 10 år för våra portar. Vi vet att de håller. Våra kunder har fullt fungerande portar även efter 30 år.

Direktlänk
Vad är era standardmått?

Vi tillverkar respektive port efter beställning och anpassar porten precis efter de mått och önskemål du önskar. Välkommen att kontakta någon av våra säljare för mer information.

Direktlänk
Kan jag få glas i portarna?

Ja, du kan få glasen i den höjd du önskar och väljer hur många sektioner glas du önskar. Det är till och med möjligt att få helglasade partier. Välkommen att kontakta någon av våra säljare så berättar vi mer.

Direktlänk

Kundcase

Här ser du några av våra senaste uppdrag inom portar.

AD3I3023

EAB var med från början på Smart Ytas etableringsresa, som startade för knappa två år sedan. Därifrån har det dock gått snabbt. Nio månader efter första spadtaget på första bygget var taget, var lokalerna sålda och inflyttningsklara. Nu har man byggt hela tre fastigheter om vardera 26 lokaler och ytterligare byggen planeras för. För Smart Yta var det därför av stor vikt att samarbeta med leverantörer som erbjuder hög kvalitet genom hela processen och produkter som håller en lång tid framöver.

Läs hela caset

Hos Alexander och Philip Malmnäs på idylliska Lilla Hårsabäcks Gård utanför Våxtorp, känner man sig direkt som hemma. När de flyttade hit 2008 var planen att satsa på mjölkkor, vilket de också gjorde de första sju åren.

Läs hela caset

Däckcenter i Anderstorp startades 1970 av Anders Åstmar men ägs sedan 2007 av sonen Henrik. De har idag tre anställda. På Däckcenter finns även ett däckhotell där det idag förvaras däck till cirka 900 bilar. Lokalen byggdes 1982 och blev då utrustad med portar från EAB, två manuella inåtgående vikportar med plåtbeklädnad. Vid den tiden var det ovanligt stora portar som sattes dit, 3,6 meter breda och drygt 5 meter höga. Idag visar det sig vara ett perfekt mått för att även kunna köra in dagens lastbilar som är betydligt högre än de var på 80-talet.

Läs hela caset

Ellos Group är en ledande e-handelsgrupp i Norden inom mode och heminredning, med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. Med huvudkontor och lager i Borås har de sina rötter djupt i svensk textilindustris hjärta.

Ellos Group startades 1947 i Borås av entreprenören Olle Blomqvist och redan 1953 skickades den första postorderkatalogen ut. Ellos var tidiga även med digitala lösningar – den första lösningen för att handla på nätet lanserades 1999.

Läs hela caset