svenska Meny

Nyheter & Referenser

Vi levererar till marknadsledande Sevan AB

Sevan 700X490

Sevan – en stark aktör inom dagligvaruhandel

Sevan AB producerar, importerar och säljer mat från alla världens hörn med primärt fokus på Mellanöstern. Företaget grundades 1989 av Hratch Maroutian och drivs idag vidare av andra generationen, sönerna Michael och Christoffer. Sevan AB är marknadsledare i Sverige inom kategorin Världens Mat och har idag även kontor i Finland och Norge.

Företaget med ca 40 anställda har funnits i dagligvaruhandeln i snart tjugofem år med en beräknad omsättning för 2020 på drygt 400 MSEK. I koncernen finns även systerbolaget Sevan Hummus Factory AB, Sveriges och Skandinaviens ledande producent av färsk hummus och färsk falafel – lokalproducerat med en fot i den Svenska myllan och en annan i globala smaker. 

Vi på EAB är glada över att ha fått förtroendet att leverera pallställ till Sevans nya lager i Rosersberg. Lagret fördubblades och innehåller förutom en toppmodern produktionsanläggning även drygt 10 000 pallplatser och är uppbyggt på EABs konkurrenskraftiga OMEGA pallställ. 

Genomgående kortsideshantering av EUR-pall med stolpskydd och vertikala genomskjutningsskydd.

Göran Hamrö på Sevan har varit projektledare och är nöjd med samarbetet med Björn Jonsson, projektledare på EAB.

 Läs mer om EABs pallställ Omega här.

 Sevan 2 700X490


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår