svenska Meny

Nyheter & Referenser

Nordic Nest redo för fortsatt expansion

Nordic Nest 700X490 (2)


Nordic Nest redo för fortsatt expansion

Nordic Nest, tidigare Designonline, är ett Kalmarbaserat företag som säljer skandinavisk designinredning online. Ett brett sortiment som ständigt växer, hos ett företag som satsar på hög service och snabba leveranser, ställer höga logistiska krav.

Sedan starten 2002 har företaget vuxit kraftigt och de har på grund av detta fått byta lokaler flera gånger. Under hösten 2019 flyttade man in i nybyggda lokaler i Kalmar, med utrymme för att klara en fortsatt expansion. EAB har sedan tidigare en relation med Nordic Nest och har i detta projektet haft nöjet att nyleverera pallställ och hyllställ, samt varit behjälpliga med att flytta en stor mängd befintlig utrustning. Vi har även försett samtliga ställage med olika typer av märkning för att möjliggöra ett så effektivt plockarbete som möjligt.

I E-handelsbranschen är det idag vanligt att man väljer olika typer av automatiska system, men Nordic Nest valde ett traditionellt lager till sin nysatsning. Förklaringarna är flera, men att ha ett traditionellt lager ger bland annat möjligheten att vid försäljningstoppar plocka mycket höga volymer gods på kort tid. Traditionella lager ger denna möjlighet med mer personal, medan ett automatiskt system har en inbyggd maximal kapacitet.

Vi önskar er stort lycka till med ert nya lager!

Besök gärna Nordic Nests hemsida, www.nordicnest.se

Läs mer om EABs Lagerinredning
Nordic Nest 700X490 2

Nordic Nest 700X490 3


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår