svenska Meny

Nyheter & Referenser

Postnord, Köge

Postnord 700X525


Postnord är en ledande aktör inom logistiktjänster i Skandinavien. Utöver den vanliga post- och paket servicen bedriver man t.ex. en mycket omfattande TPL verksamhet, där man helt sköter uppdragsgivarens godsflöden.
I Sverige finns man med denna typ av verksamhet på ett flertal platser. I Danmark har verksamheten bedrivits på några olika platser i Köpenhamnsregionen i lite mindre och äldre fastigheter. För att möta den ökade efterfrågan och för att kunna erbjuda både små och stora kunder dessa tjänster, har man under vintern 2017/2018 driftsatt en större logistikenhet i Köge, strax söder om Köpenehamn.
Enheten ligger mycket strategiskt till, både för att hantera importgods från Europa, men även för att serva hela Öresundsregionen. Fastigheten är byggd enligt senaste byggteknologi med höga frihöjder, långa spännvidder och stora ytor för mottagning/utleverans av gods.
Till denna anläggning på över 30 000 m2 har EAB fått förtroendet att leverera en stor mängd lagerinredning av olika slag.

För e-handels plock finns en avdelning med smalgångstruck, där plock sker från ett stort antal nätförsedda nivåer.
För vanlig pallhantering finns flera delar för vanlig bredgångshantering och pallställage.
Det finns även delar för storvolymhantering med djupstapling, delar för långgods med grenställ samt delar för smågods med hyllställ.
Sammantaget har det blivit en oerhört imponerade anläggning, där EAB fått leverera material från stora delar av produktportföljen.

Läs mer om EABs Lagerinredningar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår