svenska Meny

Nyheter & Referenser

Nybergs Bil, Jönköping

Nybergs Bil Jonkoping 700X458

Tvätt av 60 bilar i timmen, snart verklighet i Jönköping

Nybergs Bil i Jönköping investerar och bygger om sin serviceanläggning och utökar bland annat sin transportbilsverkstad. I samband med detta byggs också stans modernaste ’’bilspa’’, eller tvättgata om man så vill. Med en kapacitet på 60 bilar i timmen ska inga kunder behöva köa för att få sin bil skinande ren i den nya miljövänliga tvättanläggningen.

Nybergs Bil är ett privatägt bolag i andra generationen med cirka 160 anställda i Jönköping, Nässjö och Eksjö. De erbjuder allt från nybilsförsäljning, till service och uthyrning. Varumärken som de främst jobbar med är Volvo, Renault, Ford och Dacia.

EAB har fått förtroendet att leverera och montera stommen till utbyggnaden. Även takplåt, väggar, dörrar och en port ligger under vår entreprenad. Det är inte heller första gången vi är på Nybergs bil, utbyggnader har skett flertalet gånger på de olika orterna genom åren.

Projektet sker i samarbete med Thorstenssons Byggnads AB.

Läs mer om EAB:s stålbyggnader


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår