svenska Meny

Nyheter & Referenser

La Praline, Viared, Borås

Lapraline ToppSmarrig chokladfabrik till Viared

Viared i Borås är ett område som växer så det knakar och EAB har återigen fått förtroende att uppföra en byggnad i detta expansiva område. Denna gång bygger vi en chokladfabrik åt La Praline i samarbete med Olofsson Bygg.

La Praline är det lilla familjeföretaget med den stora kapaciteten. År 2001 startade ägarna Jean-Claude och Katharina sin chokladbutik i stadsdelen Linné i Göteborg, men det dröjde inte länge förrän verksamheten gick från butik till grossisthandel. Nu expanderar man alltså och bygger en helt ny fabrik i Borås.

1.400 smarriga kvadratmeter
Den nya chokladfabriken kommer att bli 1.400 kvadratmeter stor och EAB levererar och monterar stålstomme, takplåt, sockelelement av betong samt väggelement. Vi kompletterar även byggnaden med leverans och montering av en EAB Vikport och fönster.

Hållbar filosofi
Chokladtillverkaren producerar sina tryfflar helt på egen hand och är ett ledande företag inom tryffelvärlden. Deras hållbara filosofi har fokus på kvalitet, miljö och lokalproducerat, vilket stämmer väl överens med vår vision, EAB det håller. La Praline tillverkar kakaopudrade tryfflar i flera olika kollektioner och smaker. De goda tryfflarna i sina snygga förpackningar säljs framförallt via återförsäljare som te-, kaffe- och chokladbutiker men exporteras även till utlandet.

Vi tackar La Praline för förtroendet och hoppas att de med sin goda choklad skall trivas i sina nya hållbara lokaler!

Läs mer om EABs Stålbyggnader!


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår