svenska Meny

Nyheter & Referenser

Klimattransport AB, Helsingborg

Klimat Transport 700X490

Klimattransport startades 1998 som ett privat och serviceinriktat alternativ till de stora drakarna i logistikbranschen. Satsningen har över tid varit mycket lyckosam och idag driver man lagerverksamhet på ca 6500 mm, med hantering av både kylt och fryst gods. Flertalet kunder sysslar idag med livsmedel, där tex obruten kyl/fryskedja och hög tillförlitlighet är viktiga faktorer.

 EAB har under flera år fått förtroendet att leverera lagerinredning. Under åren har det blivit traditionella pallställage, men även flera etapper med GTS pushbackställage. Det har medfört att man fått ett mycket snabbrörligt lager med bibehållna expeditionsytor på golv.

Senaste projektet våren 2018 bestod i ombyggnad av frysen, samt installation av GTS Pushbackställage – med tanken att bibehålla golvet för expedition/uppställning och samtidigt utnytta volymen ovanför för godslagring.

Läs mer om EAB's Lagerinredningar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår