svenska Meny

Nyheter & Referenser

Exertis CapTech, Mölndal

Captech ToppLanseringen av vår nya generation Radioshuttle™ under 2017 kan vi nu se resultat av ute i våra olika lagerinredningsprojekt. Ett av dessa är Exertis CapTech i Mölndal. Ett helt nytt högmodernt lager på 19.000 m2, kallat New Nordic Distribution Center, som ska ersätta företagets tre tidigare lager runt om i Göteborg.

Captech Topp2

 

Till detta projekt har EAB levererat Pallställ Omega för cirka 13.000 pallplatser, Radioshuttle™ ställage med FIFO hantering för cirka 2.000 st pallplatser och 4 stycken trådlöst styrda skyttlar av den nya versionen Radioshuttle™ RS6.0.

 

 


Magnus Gustafsson, teknisk chef Exertis CapTech och projektledare för NNDC:
”Vi är verkligen supernöjda med EABs lösning till vårt nya lager. Allt har fungerat perfekt genom hela kedjan. Till våra volymprodukter har vi nu installerat deras nya Radioshuttle™, där vi laddar skytteln på ena sidan av ställaget och hämtar upp på den andra. Skytteln betjänas av tre truckar och sköts via systemets trådlösa fjärrkontroller på ett mycket effektivt sätt.”

Captech Topp3

Gammalt blir som nytt. Tryggt!
”EAB har även tidigare levererat lagerinredningssystem till oss och detta, inklusive en äldre version av Radioshuttle™ har nu installerats i vår nya anläggning. Det fantastiska är att vi nästan inte se skillnad på det ställage som är helt nytt och det som är använt. Det är ett gott betyg som bekräftar att EABs produkter har enormt lång livslängd. Att ha dem som leverantör känns väldigt tryggt, allt har levererats och blivit klart precis enligt utlovad tidsplan.”

Utöver lagerinredning har EAB även levererat en stor mängd påkörningsskydd och räcken. 

Exertis CapTech är en av Nordens största distributörer inom IT, AV, Large Display och Entertainment (spel, film, böcker och leksaker). Företaget samarbetar med över 250 globala tillverkare och över 4000 återförsäljare.

Läs mer om EAB's Lagerinredningar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår