svenska Meny

Nyheter & Referenser

EAB tackar Runar för de 30 första trogna åren!

Runar 30 Ar ToppResan började i skidbacken
Året var 1986 – då Runar Bøe tog steget in i den bransch han arbetat med i 30 år, nämligen att sälja lagerinredningar från EAB. Resan började när Runar var på skidsemester i Österrike tillsammans med en av grundarna av Norsk Lagerteknikk AS (NLT). Där fick han frågan om han ville börja arbeta på NLT, vilket han med spänning tackade ja till. Norsk Lagerteknikk AS startade 1984 och var från början återförsäljare av EABs lagerinredningar, hela 80 % av NLTs produktsortiment bestod då av produkter från EAB. 2008 köpte EAB det norska bolaget som då fick namnet EAB Lagerteknikk AS, där Runar Bøe tillträdde som VD, och är kvar än idag.

Viktigt med möjligheter
”Det är mångfalden av kunder och utmaningarna som är mest spännande, ingen dag är den andra lik”, berättar Runar när han får frågan om vad som är roligast med att sälja lagerinredning. ”Det är viktigt för mig att utföra saker på ett bestämt sätt och att se möjligheter istället för begränsningar”.

Goda kollegor och kunder
Runar berättar vidare; ”Det har varit en spännande resa tillsammans med goda kollegor i både Norge och Sverige. Under åren har det också byggts upp många värdefulla kundrelationer”. Runar berättar även om att han har arbetat med ett stort antal spännande projekt under åren, bland annat Tine Verdal och Ikea i Norge. ”Alla dessa projekt har varit både utmanande och intressanta”.

Tidigare bransch
Innan Runar började denna 30-åriga resa kom han från en helt annan bransch, nämligen rengöringsbranschen; ”Jag var avdelningsledare på ett av Norges största rengöringsföretag”.
Vi frågade Runar om vad han hade velat arbeta med om det inte hade blivit lagerinredning och EAB, han svarar; ”Jag hade valt samma bransch, en runda till”.

Till vardags prioriterar Runar familjen, han har bland annat fått ett barnbarn på senare år. Utöver det hänger han gärna i stugan på fjället och umgås med vänner. Intresset är även stort för gamla bilar.

Vi på EAB tackar Runar för dessa 30 år och vi ser fram emot ännu fler framöver!


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår