svenska Meny

Nyheter & Referenser

NetOnNet, Jönköping

Netonnet Topp

Stolta leverantörer av lagerinredning till NetOnNet i Jönköping

NetOnNet har öppnat sin lagershop i Jönköping. Lagershopen blir den andra i Småland och den 15:e totalt i ordningen. NetOnNet har sedan tidigare 14 st lagershopar belägna runt om i Sverige. Lagershopen i Jönköping blir 3 000 kvadratmeter stor, och där kommer finnas 20 st anställda.

NetOnNet Lagershop bygger sitt koncept på försäljning direkt från lagerhyllan. Istället för en stor mängd säljpersonal finns internetuppkopplade datorer utplacerade i lagershopen med tillgång till hela sortimentet med pris och produktinformation.

EAB har tillsammans med NetOnNet utvecklat ett koncept av inredning i klarlackerat utförande som är lika i samtliga butiker och som bygger på vårt pallställ Alfa. Vi levererar också en stor mängd nätbalkplan och även genomloppshyllor avsedda för hantering av stående platt-TV´s.

I augusti i år kommer vi även vara delaktiga av flytten av butik och lager i Borås upp till Viareds industriområde. Ny inredning för butiken kommer levereras och vi kommer att montera ca 15 000 pallplatser Omega pallställ i deras nya lagerlokaler.

 

Netonnet Topp2

Förutom att ha levererat lagerinredning till NetOnNet har vi även ritat och byggt varuhuset i samarbete med NCC Jönköping. Vi har levererat stomme och takplåt till den 2628 kvadratmeter stora och 8 meter höga byggnaden. Även ett 24 meter långt skyltstativ monterades på byggnadens tak. 

 

 

Läs mer om EABs Lagerinredningar och EABs Stålbyggnader

 


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår