svenska Meny

Nyheter & Referenser

EAB tilldelas Silverbalken 2014!

Silverbalken 700X467pxBröderna Sven-Gunnar (t h) och Per-Åke Andersson (t v) tilldelas Silverbalken år 2014 för entreprenörsinriktade arbete inom stålbyggnad.

Silverbalken är Stålbyggnadsinstitutets utmärkelse för speciellt framträdande insatser för stålbyggandets utveckling. Silverbalken delades ut under Stålbyggnadsdagen den 23 oktober 2014. Det är 40:e året i rad som Silverbalken delas ut.

Prismotiveringen lyder:
"Bröderna Sven-Gunnar och Per-Åke Andersson tilldelas Silverbalken år 2014 för sitt och familjens mångåriga entreprenörsinriktade arbete inom stålbyggnad. Genom ett hårt arbete och drivande entreprenörskap så har familjen byggt upp en verksamhet som uppskattas av såväl kunder och personal. Målet för verksamheten är att vara en stark leverantör av stålbyggnader, lagerinredningar och portar. Man har utvecklat egna konstruktions- och produktionsprocesser samt leveranskedjor som gör att man lyckas leverera såväl byggnader som inredningar och portar på kort tid, med högsta kvalitet och hög precision, numera över hela världen. Entreprenörstänkandet går igenom hela företaget. Det finns ett tydligt fokus på att utveckla personal – gärna från närområdet. Lokalerna i Smålandsstenar är ett föredöme för all industriell verksamhet och håller oomtvistligt hög standard när det gäller ändamålsenlighet, kvalitet och säkerhet.
Det är ett sant nöje att tilldela de sanna entreprenörerna Sven-Gunnar och Per-Åke årets Silverbalk för att ha vidareutvecklat och byggt upp det företag som deras far startade."

Sven-Gunnar Andersson, ägare EAB:
"Det känns enormt hedrande att få denna utmärkelse. Vi är otroligt stolta och tacksamma. Det är hela EAB som får priset. Tack vare kunniga och engagerade medarbetare lyckas vi med de mål vi sätter upp."

Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår