svenska Meny

Nyheter & Referenser

Nybergs Bil AB, Nässjö

Nybergs Bil Nassjo ToppMan är redan på god väg mot målet. Idag tillhör Nybergs Bil i Jönköping och Nässjö landets ledande återförsäljare av ovan nämnda bilmärken. Självklart måste också denna placering synas och kännas. I Nässjö har man gjort en storsatsning som omfattar både om- och nybyggnation av bilhall, serviceverk- stad, butik och däckhotell.

Mats Nyberg, ägare Nybergs Bil ABNybergs Bil Nassjo 2
”Det kan tyckas kaxigt att säga att vi ska hålla en världsklass, men sätter man visionen högt så når man en bra bit. Det sätter också en ton till alla våra medarbetare hur vi ska tänka när vi gör något. Ska vi hålla världsklass måste vi agera så också i allt det vi gör och säljer”.

Vi säljer en positiv upplevelse
”För oss är det väldigt viktigt att alla våra kunder och medarbetare får en positiv upplevelse när de kommer till oss. Då är miljön självklart viktigt. Vi har satsat på ljusa, fräscha lokaler som inte ska andas lyx men harmoni och kvalitet. Ordning och reda är ledord som inkluderar allt från skräpfria ytor till hur vi sköter våra åtaganden.”

EAB portar och stålkonstruktioner
”Till vårt nya bygge har EAB levererat portar, gångdörrar, diverse stålkonstruktioner samt varit behjälp- liga på andra sätt, bland annat genom flytt av en spiraltrappa. Vi har ett riktigt gott samarbete sedan tidigare och uppskattar deras kunskap, service och förmåga att alltid leverera det som de lovar och när de lovat. Den löpande kontakten med EAB har Leif på Thorstenssons Bygg AB haft. Men, jag känner väl till EAB och uppskattar den förmåga de har att vara så engagerade i sina kunder.”

Nybergs Bil Nassjo 3Vidare utveckling
”Vi är nu riktigt stolta över att kunna visa upp en anläggning i Nässjö som matchar den vi har i Jönköping. Nu ska vi jobba vidare med att utveckla oss på olika sätt – ska man vara världsklass gäller det att inte stanna upp utan hela tiden gå vidare.”

På EAB är det Lars-Göran Fahlén, säljare och projektansvarig på EAB, som ansvarat för portar och dörrar i projektet, Anders Andersson, säljare och projektansvarig på EAB, som ansvarat för de delar som rört stålkonstruktioner.
EAB har levererat 9 st eldrivna vikportar och 4 st eldrivna skjutportar.


FAKTA NYBERGS BIL AB
Var: Verksamhet i Jönköping, Nässjö och Eksjö
Historik: Familjeföretag som startades när Claes Nyberg förvärvade Nyströms Bil AB 1975. Ägs idag av andra generationen Nyberg.
Verksamhet: Att sälja, reparera och marknadsföra Volvo, Renault, Ford och Dacia personbilar samt Renault och Ford transportbilar. Erbjuder marknadens bredaste miljöbilsprogram.
Omsättning: circa 720 MSEK Antal anställda: 130

Läs mer om EABs Portar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår