svenska Meny

Nyheter & Referenser

EAB syns i Båstad för 13:e året!

Bastad Tennis 2014 ToppFör 13:e året i rad sponsrade EAB sommarens stora tennisevent i Båstad Skistar Swedish Open. Det blev några intensiva tennisdagar med utvecklande möten och intressanta presentationer.

Solen lyste med sin närvaro ända fram till finalen
Ibland får man nypa sig i armen. Ett kristallblått hav, klarblå himmel, tennis i världsklass och spännande möten - allt komprimerat på en liten yta den tid då den svenska sommaren är som bäst.
Det blev några intensiva tennisdagar med utvecklande möten och presentationer som definitivt sätter avtryck på höstens fortsatta arbete.

Småländsk tenniskultur
För oss på EAB har tennisintresset alltid funnits, inte minst genom lokalt engagemang i Smålandsstenar Tennis Klubb. En klubb dit Mats Wilander kom som ung tennisspelare för att spela. Under vårt kundevent berättade han hur imponerad han var av denna anläggningen, inte minst för att vi kunde erbjuda läktare… Det blev en hel del andra intressanta och roligt berättade anekdoter från denne småländske tennisstjärna.

Finaldag i regn
En helt molnfri vecka avslutade med en finaldag i regn. Slutlig vinnare blev Pablo Cuevas, från Uruguay, som tog hem titeln i SkiStar Swedish Open efter vinst mot portugisen Joao Sousa med set-
siffrorna 6-2, 6-1.
Extra roligt att Cuevas vann då han för några sedan var på väg att ge upp sin karriär på grund av den knäskada som krävde två operationer och som höll honom borta i närmare två säsonger.
Grattis säger vi till honom!

Svensk seger i dubbelfinalen
Grattis säger vi också till Johan Brunström och Nicolas Monroe som vann dubbeltiteln i Skistar Swedish Open efter en dramatisk uppgörelse mot Jeremy Chardy och Oliver Marach på bana 1.

Matchen avgjordes i matchtiebreak som svensken och amerikanen vann med 10-7.


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår