svenska Meny

Nyheter & Referenser

Vilken blåsning!

Vindkraftverk 550X550

EABs miljöarbete fortsätter med Grön El
Det kan aldrig bli grönt nog, tycker vi på EAB. Därför har vi nu valt att bli ännu bättre på att göra världen lite grönare. Sedan 1 januari använder vi i samarbete med EON enbart el som kommer från ursprungsmärkt vindkraft. En av de mest positiva "blåsningar" vi kan tänka oss. I ord innebär det en satsning i sann EAB-anda då vi värnar om hållbarheten i alla lägen. I siffror handlar det om att vi minskar koldioxidutsläppen med 5 638,4 ton.

Hållbara energikällor
Vi vill hela tiden hitta nya infallsvinklar som stärker  vår devis Det Håller. Att våra produkter och löften håller känns som om våra kunder ska kunna ta för givet när EAB står som avsändare, men hur förhåller vi oss i övriga frågor? I framtiden blir kanske miljön en av våra avgörande faktorer. Och den miljö vi kommer att leva i i framtiden börjar skapas idag.

Ett steg i rätt riktning
Vi har en energikrävande produktion och vill därför värna om att göra den så miljörätt som möjligt. Att satsa på ursprungsmärkt vindkraft känns som ett steg i helt rätt riktning.


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår