svenska Meny

Nyheter & Referenser

NetOnNet, Jönköping

Netonnet Topp

Stolta leverantörer av lagerinredning till NetOnNet i Jönköping

NetOnNet har öppnat sin lagershop i Jönköping. Lagershopen blir den andra i Småland och den 15:e totalt i ordningen. NetOnNet har sedan tidigare 14 st lagershopar belägna runt om i Sverige. Lagershopen i Jönköping blir 3 000 kvadratmeter stor, och där kommer finnas 20 st anställda.

NetOnNet Lagershop bygger sitt koncept på försäljning direkt från lagerhyllan. Istället för en stor mängd säljpersonal finns internetuppkopplade datorer utplacerade i lagershopen med tillgång till hela sortimentet med pris och produktinformation.

EAB har tillsammans med NetOnNet utvecklat ett koncept av inredning i klarlackerat utförande som är lika i samtliga butiker och som bygger på vårt pallställ Alfa. Vi levererar också en stor mängd nätbalkplan och även genomloppshyllor avsedda för hantering av stående platt-TV´s.

I augusti i år kommer vi även vara delaktiga av flytten av butik och lager i Borås upp till Viareds industriområde. Ny inredning för butiken kommer levereras och vi kommer att montera ca 15 000 pallplatser Omega pallställ i deras nya lagerlokaler.

 

Netonnet Topp2

Förutom att ha levererat lagerinredning till NetOnNet har vi även ritat och byggt varuhuset i samarbete med NCC Jönköping. Vi har levererat stomme och takplåt till den 2628 kvadratmeter stora och 8 meter höga byggnaden. Även ett 24 meter långt skyltstativ monterades på byggnadens tak. 

 

 

Läs mer om EABs Lagerinredningar och EABs Stålbyggnader

 


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig