Hög finish, robust konstruktionSkjutport400x400

EAB:s portar har genomgående hög finish men en mycket robust konstruktion med få rörliga delar och rejäla beslag vilket bäddar för en lång livslängd med minimalt underhåll.

10 års garanti
På EAB lämnar vi 10 års garanti på alla våra portar, ett bevis för att vi håller det vi lovar. Läs mer om vår garanti här.

 

 

 

 

 

Skjutport 002Vision för en ljus och säker arbetsmiljö
Skjutporten "Vision" helt i stål och glas är främst avsedd för invändiga industrimiljöer. Permanent genomsiktlighet, för en snabb och säker passage. Tack vare isolerglasens goda egenskaper ljudreducerar porten 25db. Glas har också en dokumenterad hämmande inverkan mot påkörning. De få rörliga delarna ger en tyst gång och ett minimum av underhåll. 

Skjutport 003

 

Smidig och snabb automatik
Automatiken är frekvensstyrd vilket ger en mjuk och snabb rörelse. Programmerbar halv öppning för gående och pallstaplare ger kortare öppen tid, vilket sparar energi och minskar buller.

 

 

Skjutport 004Manövrering
Det finns många alternativ att manövrera, bilden visar radardetektor, t ex: Tryckknappar, radiosändare/mottagre, dragsnöre, kodlås/kortläsare induktiv slinga i golv.

 

 

 

 

Anpasade för egenmontage
Alla EAB:s portar är anpassagde för egenmontage tack vare en enkel och genomtänkt konstruktion med utförliga och tydliga monteringsanvisningar. Men naturligvis har vi egen, välutbildad personal som gärna hjälper till.

Skjutport 005

En port precis som du vill ha den
Egen tillverkning gör att vi även erbjuder en stor valfrihet vad gäller portarnas utförande. Isolerad eller oisolerad. Helglasad eller kombination av lackerat stål och glas? Med eller utan eldrift? Välj det som passar bäst i ditt utrymme.