You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

– Min första tanke var att byta till likadana portar som vi haft tidigare, men med eldrift. Men efter att ha tittat på er hemsida och upptäckt dessa helglasade portar som dessutom fanns med maskindrift var valet enkelt. Att vi valde portar med så mycket ljusinsläpp har verkligen ändrat miljön i lokalen då det har blivit mycket ljusare och trevligare. Vi valde också ett solskyddsglas för att begränsa värmeinsläppet som annars kan bli med så mycket glas. Att portarna går snabbt att öppna och stänga och att man kan styra båda med samma fjärrkontroll är också toppen!

Nya EAB-portar hos Däckcenter Anderstorp

EN SJÄLVKLARHET

För oss på EAB är hållbarhet viktigt. Att EABs portar håller är något som vi står för, vilket även Henrik Åstmar på Däckcenter intygar.

Deras befintliga portar monterades 1982 och har sedan dess fungerat i ur och skur. Att Henrik nu valde att uppdatera sin byggnad med helt nya EAB-portar berodde på att han önskade maskindrivna portar istället för manuella. Att de nya portarna skulle komma från EAB var det ingen tvekan om.

”Har de gamla portarna fungerat sedan 1982 och fortfarande fungerar lika bra så var det en självklarhet att det skulle bli EAB-portar nu också.”

Henrik Åstmar, Däckcenter

ÅTERBRUK MED EAB

– Eftersom våra tidigare portar fortfarande var helt fungerande, trots att de har många år på nacken, så lade jag ut dom till försäljning nätet. Efter knappt en vecka såldes portarna till sin nya ägare i Sundsvall. Så att EAB det håller, det är något jag verkligen kan skriva under på! säger Henrik.

Nya EAB-portar hos Däckcenter Anderstorp

OM DÄCKCENTER

Däckcenter i Anderstorp har däck och fälgar för alla plånböcker – tunna som tjocka.
Anders, Henrik och Jan har samlat kunskap och erfarenhet inom däckbranschen i över 55 år. De kan inte lösa alla världens problem, men vad det gäller däck och fälgar är de svårslagna. De har kunskapen att rekommendera dig de däck och fälgar som fungerar bäst för ditt fordon samt ge dig alternativ i olika prisklasser.

www.dackcenter.cc

Vi hjälper dig gärna!

Kontakta någon av oss, så hittar vi tillsammans den mest effektiva och lönsamma lösningen för din verksamhet.

Niklas Videll

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 29
070-300 43 88

Mattias Mårtensson

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 21
070-339 99 01

Lars-Göran Fahlén

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 22
070-339 99 02