You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Idag finns det köttdjur och får på gården, och Lucas så klart, en west highland white terrier, som håller i ordningen. De driver gården tillsammans, men medan passionen för lantbruket finns främst hos Philip, klappar Alexanders hjärta för inredning, växter och genuint hantverk. Under de första åren i Horsabäck jobbade Alexander i flera olika butiker inne i Båstad, både som florist och inredare, medan drömmen om en egen butik blev allt starkare. När portarna för Malmnäs Möbler & Interiör slogs upp 2014 var det i huvudsak en blomsteraffär, men under årens gång har den charmiga lokalen förändrats och framförallt utökats.

– Vi har ju butiken i samma byggnad som vi har djuren och i denna delen var det stallar för hästar och grisar. På ovanvåningen hade de tidigare ägarna värphöns, berättar Alexander. Vi började med först ett par rum och sedan har vi gjort i ordning rummen allt eftersom. Jag älskar att ändra och flytta om, och förra året invigde vi butikens ovanvåning. Vår port från EAB har blivit som en port mellan två världar! Djur och lantbruk på ena sidan och en inredningsbutik med allt du kan tänka dig på den andra.

Alexander och Philip valde en klassisk EAB-port till sin ladugård, en fyrdelad manuell vikport med galvad plåt och gångdörr. Ytterligare en port ska sättas upp på gården och denna gången planeras det för en som är klädd med trä för en ännu mer lantlig känsla.

”För oss är det så viktigt med relationen med kunden, hantverket och kvaliteten. En anledning till att vi valde EAB är vi känner att allt detta är precis lika viktigt för er som för oss. Vi säljer premiummöbler, det är klart vi ska ha premiumportar!”

Alexander, Malmnäs Möbler & Interiör

OM MALMNÄS MÖBLER & INTERIÖR

Malmnäs Möbler & Interiör tillhandahåller ett vackert urval av möbler och heminredning. De erbjuder även homestyling för att skapa känslan av ett levande, personligt och vackert hem.

www.malmnas.com

Vi hjälper dig gärna!

Kontakta någon av oss, så hittar vi tillsammans den mest effektiva och lönsamma lösningen för din verksamhet.

Niklas Videll

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 29
070-300 43 88

Mattias Mårtensson

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 21
070-339 99 01

Lars-Göran Fahlén

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 22
070-339 99 02