You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Allt i projektet har fungerat hur smidigt som helst, både med byggföretaget Granflo Bygg och med EAB som genom dem levererade och monterade alla portarna. Vi är supernöjda, och dessutom väldigt stolta över samarbetet, EAB ser vi som en stor aktör i sin bransch som dessutom kan leverera hög kvalitet här ifrån Småland. Vi fick idel lovord från referenser vi pratade med, det inger förtroende.
– Daniel Pantzarfelt, delägare på Smart Yta


– Vi har otroligt höga förväntningar på våra leverantörer och EAB mer än motsvarar dem. Allt i samarbetet har fungerat felfritt och dessutom har de portar av högsta kvalitet, säger Andreas Edvardsson, delägare till Granflo Bygg. Portarna som levererades var 78 fyrbladiga vikportar med en gångdörr, en rad fönster och plåten lackerades i en blå kulör, allt enligt kundens önskemål.

– Vi valde en blå kulör på samtliga portar då det var viktigt att färgerna på hela fastigheten passade vår företagsprofil. Ytterligare krav var att portarna skulle vara estetiskt tilltalande och hålla en lång tid framöver. Vi vill kunna åka förbi om 10–15 år och fortfarande känna stolthet för hur det ser ut, fortsätter Daniel på Smart Yta.

AD3I3023

– Det är oerhört roligt att vara med på Smart Ytas etableringsresa och vi hoppas såklart på ett fortsatt gott samarbete. Det känns väldigt bra att jobba med aktörer som även de prioriterar hållbarhet och långsiktighet i det de gör, säger Niklas Videll, säljare på EAB.

AD3I3094

OM SMART YTA

Smart Yta erbjuder industriradhus med äganderätt, där ägaren inte betalar hyra och har möjlighet att helt sätta sin egen prägel på sin köpta yta. Näringsidkare har möjlighet att lyfta momsen på byggnadskostnaderna. Köparna är ofta mindre företag som har behov av lagerutrymmen och som vill bygga värde i sitt företag, men kan också vara privatpersoner. Företaget har sedan starten 2018 byggt tre fastigheter och fler planeras, då intresset från både kommuner och småföretagare är stort.

www.smartyta.se

Vi hjälper dig gärna!

Kontakta någon av oss, så hittar vi tillsammans den mest effektiva och lönsamma lösningen för din verksamhet.

Niklas Videll

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 29
070-300 43 88

Mattias Mårtensson

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 21
070-339 99 01

Lars-Göran Fahlén

Försäljning & Projektledning Portar
0371-340 22
070-339 99 02