You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Recipharm är ett svenskt läkemedelsföretag verksamt inom kontraktstillverkning. Till ett av sina lager i Sverige har man valt EAB som leverantör av lagerinredning. EAB har fått förtroendet att hjälpa till med flytt och nyinstallation av Recipharms nya smalgångslager.

Totalt demonterades ca 3000 ppl och återanvändes i den nya anläggningen, som när allt är klart rymmer en bit över 5200 pallplatser.
I lagret hanteras i huvudsak helpall in & ut, och därför har man valt att använda slingstyrda smalgångstruckar för ett så effektivt utnyttjande av golvytan som möjligt.

I den lite högre delen (10m) förvarar man nästan 2 ppl/kvm.

Dela

Postat under

Relaterade produkter

Liknande nyheter

Nytt 3PL-lager för DFDS

Till deras nya 35 000 kvadratmeter stora lager har vi fått leverera 26 000 pallplatser, komplett med påkörningsskydd, stolpskydd och vertikala genomskjutningsskydd. Vi har också levererat en större mängd industriskydd för väggar, gångstråk och pelare. Det har varit väldigt roligt att jobba med DFDS i det här projektet. När ett så här stort projekt är…

Läs hela nyheten

40 000 pallplatser till Nowaste Logistics

Nowaste Logistics i Helsingborg är ett av Sveriges ledande 3Pl företag med unika kunskaper för att lösa logistikutmaningar av mycket varierande art. Vid de olika terminalerna i Helsingborg hanteras exempelvis livsmedel, fashion, teknikprylar, byggvaror och möbler.

Läs hela nyheten
Nytt lager hos ungt och expansivt företag EAB

Nytt lager hos ungt och expansivt företag

Watt Heating i Eslöv är ett ungt och expansivt företag som sysslar med produkter för vattenburen värme. För att kunna fortsätta sin expansiva resa, flyttade man under 2020 in i mycket större och mer ändamålsenliga lokaler i Eslöv.

Läs hela nyheten