You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

DFDS grundades redan 1866 och har idag 10 000 anställda i 20 olika länder. De har många strängar på sin lyra och är ett av norra Europas största färjerederier samt tillhandahåller logistik- och supply chain-lösningar via ett av Europas största integrerade transport- och logistiknät. EAB är stolta över att ha levererat lagerinredning till deras nya 3PL-lager i Borås.

 

Till deras nya 35 000 kvadratmeter stora lager har vi fått leverera 26 000 pallplatser, komplett med påkörningsskydd, stolpskydd och vertikala genomskjutningsskydd. Vi har också levererat en större mängd industriskydd för väggar, gångstråk och pelare.

Det har varit väldigt roligt att jobba med DFDS i det här projektet. När ett så här stort projekt är på plats och allt har gått enligt plan, är det en härlig känsla!

Jörgen Svensson, försäljning och projektledning Lagerinredningar
Dela

Postat under

Liknande nyheter

Optimerad lageryta hos GN Logistics

GN Logistics är ett helägt dotterbolag till GN Transport som erbjuder skräddarsydda logistiklösningar med hög säkerhet. De har idag 30 000 kvadratmeter lokaler i Halmstad för lagring, cross-dock och distributionscentraler helt uppbyggda för att tillgodose många olika industriers behov. GN Logistics erbjuder också dessa tjänster i Frankrike och Luxemburg. Att GN Logistics valde oss som…

Läs hela nyheten

40 000 pallplatser till Nowaste Logistics

Nowaste Logistics i Helsingborg är ett av Sveriges ledande 3Pl företag med unika kunskaper för att lösa logistikutmaningar av mycket varierande art. Vid de olika terminalerna i Helsingborg hanteras exempelvis livsmedel, fashion, teknikprylar, byggvaror och möbler.

Läs hela nyheten
Nytt lager hos ungt och expansivt företag EAB

Nytt lager hos ungt och expansivt företag

Watt Heating i Eslöv är ett ungt och expansivt företag som sysslar med produkter för vattenburen värme. För att kunna fortsätta sin expansiva resa, flyttade man under 2020 in i mycket större och mer ändamålsenliga lokaler i Eslöv.

Läs hela nyheten