You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

GN Logistics är ett helägt dotterbolag till GN Transport som erbjuder skräddarsydda logistiklösningar med hög säkerhet. De har idag 30 000 kvadratmeter lokaler i Halmstad för lagring, cross-dock och distributionscentraler helt uppbyggda för att tillgodose många olika industriers behov. GN Logistics erbjuder också dessa tjänster i Frankrike och Luxemburg. Att GN Logistics valde oss som leverantör ytterligare en gång, gör oss stolta.

– Vi har använt EAB innan och har varit supernöjda med det som ni har levererat tidigare. Det gjorde att vi såklart ville fullfölja denna resa med att installera ytterligare lagerinredning från EAB, säger Patrik Kannerling, platschef på GN Logistics.

2019 byggde EAB lokalerna och i samband med det gjordes den första pallställsinstallationen med cirka 10 000 pallplatser. Denna gången behövdes en lösning för att utnyttja maximalhöjden i deras logistikfastighet samtidigt som de ville utöka antalet pallplatser och göra det lättare att hålla rent på de fria ytorna.

– Under projektets gång blev det några mindre ändringar, vilka EAB kunde hantera på ett flexibelt sätt. EAB och Filip var tillmötesgående och kom med förslag på hur man kunde optimera lösningen för att trycka in så många pallar som möjligt. Vi har verkligen uppskattat att det funnits en öppen dialog och ett tätt samarbete mellan oss under hela projekt- och byggtiden, säger Patrik.

Projektet hade en kort deadline och det var en liten utmaning att hålla önskad leveranstid och installationstidpunkt. När den sista bulten drogs åt, var projektet fortfarande i fas och kunde stängas inom utlovad tid.

– GN Logistics har varit ett roligt projekt, det är alltid roligt att ha en tät dialog med kunden där vi gemensamt kommer fram till bättre lösningar. Som logistikaktör är de väldigt flexibla, vilket har gjort att vi som varit på andra sidan i projektet också har fått vässa till oss. Riktigt kul! Resultatet blev 4500 nya pallplatser till deras lager, vilket vi är jättenöjda med, säger Filip Carlsson, säljare och projektledare EAB Lagerinredningar.

Dela

Postat under

Liknande nyheter

Nytt 3PL-lager för DFDS

Till deras nya 35 000 kvadratmeter stora lager har vi fått leverera 26 000 pallplatser, komplett med påkörningsskydd, stolpskydd och vertikala genomskjutningsskydd. Vi har också levererat en större mängd industriskydd för väggar, gångstråk och pelare. Det har varit väldigt roligt att jobba med DFDS i det här projektet. När ett så här stort projekt är…

Läs hela nyheten

40 000 pallplatser till Nowaste Logistics

Nowaste Logistics i Helsingborg är ett av Sveriges ledande 3Pl företag med unika kunskaper för att lösa logistikutmaningar av mycket varierande art. Vid de olika terminalerna i Helsingborg hanteras exempelvis livsmedel, fashion, teknikprylar, byggvaror och möbler.

Läs hela nyheten
Nytt lager hos ungt och expansivt företag EAB

Nytt lager hos ungt och expansivt företag

Watt Heating i Eslöv är ett ungt och expansivt företag som sysslar med produkter för vattenburen värme. För att kunna fortsätta sin expansiva resa, flyttade man under 2020 in i mycket större och mer ändamålsenliga lokaler i Eslöv.

Läs hela nyheten