You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
Nytt lager hos ungt och expansivt företag

Watt Heating i Eslöv är ett ungt och expansivt företag som sysslar med produkter för vattenburen värme, bland annat radiatorer och handdukstorkar. Tack vare ett brett och djupt sortiment, snabba leveranser, hög kvalitet och en genuin serviceanda har företaget vuxit kraftigt under de senaste åren.

För att kunna fortsätta sin expansiva resa, flyttade man under 2020 in i mycket större och mer ändamålsenliga lokaler i Eslöv.

Efter en noggrann utvärdering valde man EABs Omega pallställ till det nya lagret. För att få hög säkerhet och flexibilitet, valde man att förse ställagen med stolpskydd och påkörningsskydd, men även olika typer av nätbalkplan och balkinlägg för att kunna hantera pallar av olika kvalitet och med olika mått.

Log Plus – Mervärden
för ditt lager

Log Plus är vårt serviceerbjudande inom lagerinredningar. Här drar du full nytta av vår långa erfarenhet från alla typer av branscher och verksamheter. I slutändan innebär det att du får exakt rätt inredning och flöden. Din säljare hos EAB har alltid helhetsansvaret. Du behöver bara ha kontakt med en person, som ser till att din lösning blir effektiv, trygg och långsiktig.

  • 5 års garanti
  • Skisser, projektledning, konstruktion och montage
  • Brett sortiment av beprövade produkter
  • En och samma kontaktperson genom hela projektet
  • Produktion och produktutveckling på samma ställe
  • Egen test- och provavdelning
Dela

Postat under

Relaterade produkter

Liknande nyheter

Olika ställagelösningar hos 1337 Logistics

För att kunna serva kunder med olika behov och förutsättningar, har man valt att utrusta fastigheten med lite olika ställagelösningar. För pallgods finns EABs pallställ Omega och för långgods finns EABs grenställ. För att skapa en säker och trygg arbetsplats, är ställagen utrustade med stolpskydd, påkörningsskydd samt vertikala genomföringsskydd. För effektivt plock av smågods har…

Läs hela nyheten