You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Är du nyutexaminerad eller junior i din roll? Hos oss får alla nyanställda en kompletterande traineeutbildning som löper parallellt med den första tiden av anställningen. Väljer du att satsa på oss, ska du veta att du går en trygg, men också spännande, framtid till mötes. EAB utvecklas kontinuerligt inom alla sina tre produktområden: Lagerinredningar, Portar och Stålbyggnader.

”Det håller®” är EABs löfte, både externt och internt. ”Det håller®” grundar sig både i våra produkters tåliga konstruktion och hur vi tänker kring vårt arbete. Det ska kännas tryggt och utvecklande att välja EAB som sin arbetsplats – och vi är alla med och ser till att våra lösningar håller, långt in i framtiden.

NYUtexaminerad?

Syftet med vår kompletterande traineeutbildning är att guida dig in i en kvalificerad roll, med en tydlig utbildningsplan och en handledare vid din sida. Du har en vanlig anställningsform – en provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning – och du har en marknadsmässig lön. I traineedelen av din tjänst får du hela tiden mer kunskap och erfarenhet, och när programmet är slut är du fullfjädrad i din yrkesroll.

Upplägg

Upplägget kan variera något, beroende på din bakgrund och erfarenhet. Vi räknar med att traineetiden är allt från 6 månader till 2 år, där du i stor mån har möjlighet att vara med och påverka utvecklingen.

Vår traineeutbildning består huvudsakligen av tre block:

Block 1

Vi inleder din tid hos oss med en allmän introduktion som alla våra nyanställda genomgår.

Block 2

I detta blocket fokuserar vi framförallt på det praktiska arbetet och påbörjar utbildningen för din specifika tjänst.

Block 3

Här fördjupas dina kunskaper inom det område du vill verka. Du börjar forma din framtida arbetsroll!

Vad gör vi på EAB?

Här kan du läsa kortfattat om vad vi gör på EAB.

Lagerinredningar
Stålbyggnader
Portar

Vi hjälper våra kunder att optimera sitt lager och att hitta den lagerinredning och lösning som passar deras verksamhet bäst. Vi inreder allt från stora, högautomatiska lager med tusentals pallställ till små lager med några få hyllställ. Vi arbetar inte bara med klassiska lagerlokaler, utan inreder även t ex byggvarubutiker.

Förutom de som arbetar med vår produktion på olika sätt, anställer vi projektingenjörer och konstruktörer på vår avdelning.

Läs mer om vår lagerinredning här >>

En stålbyggnad från EAB består av en stabil konstruktion med lång hållbarhet. Som entreprenör tar EAB fullt ansvar för stålbyggnaden – från projektering till montering. Allt arbete är kvalitetssäkrat och utförs av våra erfarna medarbetare som ser till att arbetet fortskrider effektivt och problemfritt. Vi bygger allt från stora lokaler på tiotusentals kvadratmeter, till den lilla maskinhallen.

Förutom olika typer av verkstadsarbete, framförallt svetsning, anställer vi projektingenjörer, konstruktörer och montörer på vår Stålbyggnadsavdelning.

Läs mer om våra stålbyggnader här >>

EAB har tillverkat portar och dörrar för industri, lantbruk, offentliga och privata miljöer sedan början av 1970-talet. Idag kan vi erbjuda ett mycket brett sortiment av moderna verkstadsportar, industriportar, garageportar samt andra typer av portar och dörrar för alla tänkbara miljöer. Gemensamt för våra portar och dörrar är en hög kvalitet och flexibilitet med stora möjligheter vad gäller design och anpassning tack vare egen tillverkning och konstruktion.

Läs mer om våra portar här >>

Vem söker vi?

Vi söker i de flesta fall dig som har ett gediget teknikintresse och gärna med en teknisk eftergymnasialutbildning i botten. Men oavsett förkunskaper och önskan om framtida befattningar är du välkommen att lämna in din intresseanmälan.

Mer information
Ytterligare information om tjänsten kan fås av Sanna Åqvist tel 0371-340 87 (Sanna.aqvist@eab.se).