You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Efter drygt 30 år i tjänst var det dags för de gamla EAB-portarna att bytas ut och vi är glada över att valet föll på våra portar ännu en gång. Beställare är Fransson Bygg i Värnamo och vi är tacksamma för att återigen ha fått förtroendet som leverantör i deras projekt.

Portarna till en byggnad som Toyota Bil-Center måste vara både snygga och funktionella. Att kombinera funktion och utseende är vardag för oss och vi har stora möjligheter att anpassa våra portar enligt kundens önskemål.


Vid utleveransen av de nya bilarna föll valet på en helglasad vikport och till de övriga hallarna som verkstad, däckhotell och tvätthall valdes vikportar med grålackerad plåt och en rad glas.

”Vi får bra kontakt med både säljare o montörer i varje projekt. Man kan alltid lita på att det är kvalitet på port och montage”

– Anders Fransson, delägare i Fransson Bygg.

Den totala leveransen bestod av 14 vikportar, 1 gångdörr samt 1 slagport som alla är handdrivna och monterades av EABs portmontörer.
Läs mer om EABs Portar

Dela

Postat under

Relaterade produkter

Liknande nyheter

Släpp in ljuset, inte kylan!

– De helglasade portarna är de snyggaste man kan ha! Det var ingen tvekan om att det var sådana vi ville sätta in. Eftersom maskinhallen är byggd vid gårdsplanen ville vi att det skulle se ut mer som ett hus än som en lada och det gör det verkligen, säger Mikael nöjt. Maskinhallen är uppvärmd,…

Läs hela nyheten
Svart vikport

”Vi blev rekommenderade att köpa EAB-portar, och vi är väldigt nöjda med det beslutet”

Kycklingarna hos Sundfågel har fått ett nytt stall och EAB har haft förmånen att leverera portar till bygget via vår kund Lindbergs Bygg i Bergkvara. Det toppmoderna stallet är utrustat för att möta Sveriges hårda krav på djurhållning och hållbarhet. Förutom till stallet har vi också levererat portar till deras nybyggda panncentral, med en modern…

Läs hela nyheten