You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

När det var dags för Mikael och Carina att bygga en ny maskinhall, var både utseendet och funktionen av största vikt. Nu kompletterar den faluröda maskinhallen med de svarta, helglasade portarna gårdsbilden – precis enligt planen.

– De helglasade portarna är de snyggaste man kan ha! Det var ingen tvekan om att det var sådana vi ville sätta in. Eftersom maskinhallen är byggd vid gårdsplanen ville vi att det skulle se ut mer som ett hus än som en lada och det gör det verkligen, säger Mikael nöjt.

Maskinhallen är uppvärmd, och därför var det viktigt att även portarna var isolerande. När  man väljer att montera helglasade portar behöver man inte kompromissa med isoleringsförmågan, eftersom de håller ett U-värde på 1,1 när man väljer isolerglas.

– Vi har faktiskt en gammal EAB-port sedan tidigare, och den har fungerat i alla år. Vi känner till EAB väl och det var en självklarhet att det skulle bli EAB-portar även denna gången. Det håller ju, skrattar Mikael.

Mikael och Carinas två vikportar är 4,80 m breda och 3,40 m höga, varav den ena har en gångdörr. Med dessa är det inga problem att förvara varken miniskördare eller grävmaskiner!

Dela

Postat under

Liknande nyheter

Svart vikport

”Vi blev rekommenderade att köpa EAB-portar, och vi är väldigt nöjda med det beslutet”

Kycklingarna hos Sundfågel har fått ett nytt stall och EAB har haft förmånen att leverera portar till bygget via vår kund Lindbergs Bygg i Bergkvara. Det toppmoderna stallet är utrustat för att möta Sveriges hårda krav på djurhållning och hållbarhet. Förutom till stallet har vi också levererat portar till deras nybyggda panncentral, med en modern…

Läs hela nyheten
svart vikport

”Jag tycker EAB är bra att samarbeta med.”

Efter drygt 30 år i tjänst var det dags för de gamla EAB-portarna att bytas ut och vi är glada över att valet föll på våra portar ännu en gång. Beställare är Fransson Bygg i Värnamo och vi är tacksamma för att återigen ha fått förtroendet som leverantör i deras projekt. Portarna till en byggnad…

Läs hela nyheten