You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Ny tågdepå och nya tåg. Satsningen i Region Jönköping går som på räls inför det regionala målet att fördubbla resandet med tåg till 2035. Den nya tågdepån i Nässjö ska stå klar under andra delen av 2023 och bygget är i full gång. EAB är stolta över att ha levererat portar till detta unika projekt.

De nya Krösatågen och den nya tågdepån är den största satsningen på tågtrafiken i Jönköpings län i modern tid. Depån tar cirka 35 000 m2 i anspråk och kommer innehålla fyra verkstadsspår, ett tvättspår, två städplattformar, lager, verkstad samt kontor och personalutrymmen.

– Vi har levererat portarna till depån, vilket har varit ett väldigt roligt projekt. Det är alltid kul när det blir lite specialtillverkning! Vi verkar ju själva i Jönköpings län, och kommer se effekten av det här bygget på nära håll, säger Niklas Videll, säljare och projektledare på EAB Portar.

– Detta är en totalentreprenad som genomförs i partnering mellan oss på NCC och RJL Tågdepån Nässjö AB. Det är alltid roligt att jobba med EAB – ni håller genomgående en hög kvalitet i utförande, är serviceminded och har stor seriositet i det ni gör. Vi ville ha en ramport och eftersom vi köpt era portar till tidigare projekt och vet att ni håller vad ni lovar, gjorde både det och att priset var konkurrenskraftigt, valet enkelt.

Linus Greén, platschef på NCC Sverige, Avd. Building Sydost.

Läs hela artikeln här:

Portar till tågdepån i Nässjö | EAB

Dela

Postat under

Liknande nyheter

Möt vår portexpert – Lars-Göran Fahlén!

Lars-Göran Fahlén, eller Lasse som de flesta kallar honom, kan våra portar utan och innan. > Vem är du och vad jobbar du med?– Mitt namn är Lars-Göran Fahlén, eller Lasse som de flesta kallar mig. Jag är en Smålandsstenarbosom älskar skog och natur. Jag har arbetat som säljare på EAB sedan 1988.> Hur ser…

Läs hela nyheten