You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Zimply Solved är ett företag som ursprungligen hade fokus på konsulting inom logistik. För att bredda
möjligheterna att hjälpa sina kunder valde man att även satsa på 3PL-verksamhet, det vill säga att som tredje part mellan tillverkare och kund sköta hela logistik- och distributionskedjan.

Zimplys grundare tog beslutet att starta ett dotterbolag för den verksamheten och idag finns 1337 Logistics i nybyggda lokaler på Bredasten – bara ett stenkast från E4:an och riksväg 27. Ett bra skyltläge, i kombination med en riktigt kaxig fasadlayout, gör att man verkligen lägger märke till dem. Idén med den rutiga fasaden är att tankarna automatiskt ska gå mot containerfartyg, där containers med olika kulör skapar ett rutmönster.

För att kunna serva kunder med olika behov och förutsättningar, har man valt att utrusta fastigheten med lite olika ställagelösningar. För pallgods finns EABs pallställ Omega och för långgods finns EABs grenställ. För att skapa en säker och trygg arbetsplats, är ställagen utrustade med stolpskydd, påkörningsskydd samt vertikala genomföringsskydd. För effektivt plock av smågods har de valt att satsa på automation och i fastigheten finns nu 10 stycken lagerrobotar. 

Dela

Postat under

Relaterade produkter

Liknande nyheter

Nytt lager hos ungt och expansivt företag EAB

Nytt lager hos ungt och expansivt företag

Watt Heating i Eslöv är ett ungt och expansivt företag som sysslar med produkter för vattenburen värme. För att kunna fortsätta sin expansiva resa, flyttade man under 2020 in i mycket större och mer ändamålsenliga lokaler i Eslöv.

Läs hela nyheten