You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Designade, kundunika och made in Smålandsstenar. Med sitt motto ”When quality counts” var våra portar ett självklart val för Divanti, en livsstilsbutik i Anderstorp som säljer handplockade varor till herr, dam och home. I augusti flyttade de in i sin nya butik, en tidigare fabrikslokal. Efter en omfattande renovering möts industrihistoria och mode, och välbevarade detaljer från tidigare produktion ger en härlig kontrast till butikens italienska atmosfär.

Valmöjligheterna med en port från EAB är oändliga, och med en helglasad port är även utsikten det. I fastigheten satt en äldre EAB-port som i samband med renoveringen byttes ut mot en ny helglasad vikport med infälld gångdörr. Glaset släpper in dagsljus i lokalen och stålet i ramen förstärker den industriella känslan på ett stilrent sätt. Porten är utvändigt lackerad i en grön specialkulör för att matcha byggnadens fönsterramar och invändigt i en djup grafitgrå färg. Utöver vikporten har vi även levererat ett entréparti i samma grå kulör, som var tänkt att användas som entrédörr till butiken. 
 
– När vi hade vår invigning var det varmt ute, så vi ställde upp vikporten helt för att få in ordentligt med luft. Det slumpade sig så att alla använde det som entré den dagen, och sedan dess har den fortsatt vara entré! Med facit i hand blev det ännu bättre, nu kommer kunderna in direkt mitt i butiken. För oss är kontakten med kunden det viktigaste och tack vare den helglasade porten ser vi kunden redan när de är på väg in i butiken, säger Jonas Roslund, ägare Divanti AB.

Ett tecken

För Jonas är goda relationer av största vikt. Han kände genast att han klickade med de nya hyresvärdarna, som är jordnära och har samma filosofi som han själv. De började direkt renovera när han berättade om sina idéer och visioner för lokalen. När de blev erbjudna att flytta in den 28 augusti i år var det som ett tecken – det var nämligen det datumet Divanti slog upp sina dörrar för första gången år 2002.

– Det är lika viktigt med kontakten med leverantörer och hyresvärdar som det är med kunderna, och jag har en lång och fin relation med EAB sedan tidigare. Jag är supernöjd med portarna från EAB, de är riktigt snygga och ger rätt känsla och atmosfär till hela butiken, säger Jonas och ler.

Dela

Postat under