You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

I den lilla byn Gärsnäs på Österlen ligger Komstagården. Komstagården är ett lantbruk som drivs av Roland och Eva. De är tredje generationen som bedriver mjölkproduktionen med närmare 400 mjölkkor.

komstagården_retusch

I höstas levererade vi sex helglasade portar till deras gård, varav en var maskindriven. Den maskindrivna porten mätte hela 6700mm x 4700mm och pryder nu deras ladugård. De andra fem är alla förberedda för maskindrift.

”Att vi får leverera så här många helglasade portar till ett lantbruk hör inte till vanligheten, det brukar oftast vara med en eller två rader glas. Det känns riktigt kul och resultatet blev ju hur bra som helst!”, säger Niklas Videll, portsäljare på EAB.

Bakom två av portarna har paret kontor och dessa portar är även gjorda med bruten köldbrygga för att klara kyliga dagar.

Komstagården

”Jag är verkligen nöjd med våra nya portar! Vi får så mycket ljusinsläpp till vårt kontor och även resten av byggnaden. Vilket lyft för vår gård! Vi har dessutom fått väldigt mycket beröm för våra nya portar av chaufförer som varit här. Det är många som blir sugna att kontakta EAB för att beställa portar till sig själva”, säger Roland och skrattar.

Dela

Postat under