You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

När Martin & Servera bygger nytt lager, bygger de både klimatsmart och konkurrenskraftigt. Med moderna och funktionsenliga lager kan de jobba effektivt med både in- och utleveranser, svinnhantering och energianvändning. Det nya lagret i Norrköping är den sista pusselbiten i deras moderniserade lagerstruktur och sedan 31 oktober är de på plats i sina nya lokaler.

Med en golvyta på 31 000 m2 och 10 meter i takhöjd inomhus är lokalerna inte bara större, utan också betydligt mer moderna och ändamålsenliga både för verksamheten och för medarbetarna.

– Vårt tidigare lager var byggt 1964, så att få flytta in i helt nya lokaler nu i höst har varit fantastiskt. Vår hyresvärd har varit väldigt lyhörd och vi har haft stora möjligheter att utforma lagret som vi har velat, säger Charlotta Gromulski, platschef på Martin & Servera i Norrköping.

Det förberedande arbetet har varit grundligt och har gjorts av en intern projektgrupp bestående av bland annat logistikutvecklare, transportchef och produktionschef som alla har bidragit med sina expertkunskaper och erfarenheter. Lagret i Norrköping är det fjärde i Martin & Serveras moderniserade lagerstruktur, och är unikt eftersom det är det enda lagerhuset med en automationsanläggning. Med en gedigen kunskap i koncernen och ett nära samarbete med EABs säljare och projektledare Jens Hartwig, har lagret blivit precis det de hoppades på.

– Vi är jättenöjda med samarbetet med Jens och EAB. För oss var det väldigt viktigt med en leverantör som har ett aktivt engagemang i projektet och att ha ett personligt samarbete som tillför den expertis som vi inte haft internt. Jens är otroligt kunnig och har varit aktiv tillsammans med vår interna projektgrupp i dialogen kring de olika lösningsförslagen.   

– Charltota Gromulski, platschef på Martin & Servera i Norrköping.

– Martin & Servera har varit en spännande kund med säkerhet och funktion som högsta prioritet. Vi har levererat pallställ med ett stort antal pallplatser, kartongrullbanor för en mer ergonomisk plockning och många olika typer av skydd. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete, det har varit en väldigt rolig resa, säger Jens Hartwig, säljare och projektledare på EAB Lagerinredningar.

Dela

Postat under