You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Med ett friluftsintresse som exploderat i landet det senaste året, är e-handlaren Outnorth i helt rätt bransch. De har vuxit ur sitt tidigare lager i Växjö och har flyttat till Hisingen Logistikpark i Göteborg, till ett lager om 19 000 kvadratmeter. Med en kraftigt ökad efterfrågan på sina produkter, var behovet av en större lageryta stort.

Outnorth har varit kund hos EAB i många år, och hade en stor uppsättning med hyllställ i sitt tidigare lager. Vi uppfyllde den kravspecifikation och de designönskningar som Outnorth hade för sitt nya lager, och har levererat 360 sektioner hyllställ med näthyllplan och ca 7000 pallplatser av vårt pallställ Omega. Utöver detta har vi även levererat stora mängder påkörningsskydd till lagerinredningen samt till deras automatiserade plockanläggning och fastigheten.

”Vi är jättenöjda, det har fungerat superbra. Det uppstår ju alltid utmaningar under resans gång med ett stort lager, men EAB har löst det snabbt och på ett bra sätt. Vi valde EAB för att vi ville ha hög kvalitet och ingenting som står snett eller går sönder. Vi ville ha det bästa på den svenska marknaden, och det har vi fått!”

Henrik Søndergaard, COO på Outnorth.

”Vi har jobbat med Outnorth i många år och vi är otroligt glada och stolta över att vi återigen fick förtroendet att leverera till deras nya lager i Göteborg,” säger Jörgen Svensson, projektledare och säljare på EAB.

Läs mer om vår lagerinredning här.

MER OM OUTNORTH

Outnorth hette från början Kalmar Kommissionsaffär och grundades redan 1926 i centrala Kalmar. 1999 blev butiken en fullfjädrad outdoor-butik under namnet Naturbolaget. 2002 öppnade vi Naturbolaget även i Växjö och 2005 började vi med e-handel. Numera bär både e-handeln och de två butikerna namnet Outnorth. Sedan dess har de flyttat sitt kontor till Växjö och 2021 flyttade lagret från Växjö till Hisingen i Göteborg, till ett bättre logistikläge. Huvudkontoret ligger kvar i Växjö, i nya och fräscha lokaler.

Besök Outnorth.se

Dela

Postat under