You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Livsmedelsbolaget Paulig, med varumärken som Santa Maria och Risenta, flyttade till sitt lager i Kungsbacka 2017. EAB levererade lagerinredning och Radioshuttle® redan till deras förra lager, och är stolta och glada över att ha fått ett fortsatt förtroende under flera etapper där man effektiviserat sitt lagerutrymme.

Paulig är ett familjeägt livsmedelsföretag som vill skapa en ny, hållbar matkultur – för både människa och planet. Paulig erbjuder smaker i alla former: kaffe och drycker, Tex Mex och kryddor, snacks och växtbaserade alternativ. Företagets varumärken är Paulig, Santa Maria, Risenta, Liven och Poco Loco.

radioshuttle® lyfter tacosås och kryddor

Under våren har vi levererat fem stycken olika typer av ställage, för både EUR-pall, 1000 x 1200 mm samt 800 x 1200 mm. Ett flertal Radioshuttle®-installationer lyfter tacosås, kryddburkar och råvaror från varumärkena Santa Maria och Risenta i sitt dagliga arbete. Sex stycken är nya från den senaste etappen.

Vi hade Radioshuttle® redan på vårt tidigare lager, och det är riktigt bra grejer. Det är hög kvalitet och robotarna är enkla att hantera. Flera olika medarbetare hanterar robotarna på daglig basis, och det flyter alltid på. För oss är det viktigt med en rak dialog där vi kan ventilera och bolla olika lösningar, och det känner vi att vi får. Vi har ett riktigt bra samarbete och kommunikation med EAB och har jobbat med dem i många år. Vi har egentligen ingenting som inte har blivit bra, säger Peter Eriksson, Facility Coordinator på lagret i Kungsbacka.

Komprimerat lager

I perioder blir det fullt på Pauligs lager, och för att möta det ökande kravet på mer lageryta har man valt att satsa på fler skyttlar i denna etapp. Tack vare detta har man kunnat komprimera sitt lager och få plats med fler pallar – på samma yta.

Jag har gjort flera projekt tillsammans med Paulig och vi har hittat många bra lösningar för layouten tillsammans. Det är en kund som vet vad de har för behov och vad de vill ha för slutresultat, och med högt i tak blir det både utmanande och roliga projekt, säger Jörgen Svensson, säljare och projektledare EAB Lagerinredningar.

Dela

Postat under