You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

EAB Portar, som utvecklat, tillverkat och monterat skräddarsydda portar ända sedan tidigt 70-tal, har sedan starten haft en väldigt fin utveckling. Det har fortsatt även under det senaste året, då man tagit viktiga marknadsandelar och haft en stor ökning. För att stärka organisationen tillträder nu Kajsa Andersson som ny affärsområdeschef för EAB Portar.

”Vi har en fantastisk fin efterfrågan på våra portar och det är oerhört roligt att så många fler har fått upp ögonen för våra produkter. Ökningen ser vi som ett tydligt bevis för att våra portar möter de behov och krav marknaden har idag vad gäller funktion, design och hållbarhet. Vi har fått många nya kunder som blivit rekommenderade våra portar från andra. Vi har också befintliga kunder som väljer att byta ut sina övriga portar, då man är så nöjd med EAB-porten. Vi har till och med kunder som bara vill ringa och berätta att deras EAB-port från 70-talet fortfarande håller. Det är helt klart ett kvitto på att våra portar håller – och det länge,” säger Mattias Mårtensson, tidigare affärsområdeschef för Portar på EAB.

Mattias Mårtensson lämnar över rollen som affärsområdeschef för avdelningen och kommer i sin nya roll att fokusera på det han brinner för mest, nämligen kontakten med kunden och vidareutveckling av produkterna.

”Jag lämnar varmt över stafettpinnen för portavdelningen till Kajsa, som jag ser som klippt och skuren för uppdraget. Med sin tidigare erfarenhet från olika roller inom konsumentinriktade branscher, kan hon utveckla avdelningen och våra produkter utifrån ett nytt perspektiv. Kajsa blir helt klart ett viktigt tillskott till avdelningen. Själv ser jag verkligen fram emot att kunna fokusera på en närmre och tätare dialog med våra kunder och på så sätt också kunna utveckla vårt erbjudande,” fortsätter Mattias.

Kajsa Andersson kommer närmast från Mondelez i Stockholm, där hon de senaste åren haft uppdrag inom logistik, planering och försäljning. Nu har flyttlasset gått från huvudstaden tillbaka till den hembygd där hon är född och uppvuxen. Hon tillträder sin tjänst på EAB den 22 februari.

”Det är med ödmjukhet och stor förväntan som jag tar mig an det här uppdraget. Mattias och
port-teamet gör ett fantastiskt arbete, vilket blir tydligt genom avdelningens utvecklingskurva, och
jag ser verkligen fram emot att lära känna och jobba tillsammans med ett så starkt team. Tillsammans med funktioner inom bland annat försäljning, konstruktion, produktion och montage kan vi vidareutveckla portkonceptet ytterligare,” säger Kajsa Andersson, ny affärsområdeschef för EAB Portar.

Dela

Postat under