You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Bredasten, också känt som ”Hamburger Hill”, utanför Värnamo, är en knutpunkt för södra Sverige. Med bästa läge utmed E4:an byggs det industrier, hotell, butiker, arenor och restauranger som aldrig förr – och EAB är med.

Bredasten brukar skämtsamt kallas för Hamburger Hill, på grund av sina många snabbmatsrestauranger. Tidigt etablerade sig de tre största hamburgerkedjorna på handelsplatsen och sedan dess har Bredasten brett ut sig i alla väderstreck. Här har vi haft möjlighet att visa våra stålbyggnaders stora bredd och användningsområde, och vi har byggt snabbmatsrestauranger, bilhallar och industrier. I den norra delen har vi byggt husen till Jureskog och Dollarstore, och i skrivande stund byggs två snabbmatsrestauranger inriktade på asiatisk mat –  Chop Chop Asian Express och SEN Street Kitchen.
Sedan tidigare har vi även byggt den asiatiska restaurangen RoseGarden och Rastas restaurang och hotell, där även Espresso House har en coffee shop.

”Vi på EAB är glada och stolta att få vara med på Bredastens utvecklingsresa och har fått äran att vara med i dessa projekt.”

– Anders Josefsson, försäljning & projektledning, EAB Stålbyggnader.

Mat, bilar och industrier
Trots att Bredasten är känt för sitt stora matutbud, finns här så klart mycket mer. Holmgrens Bil och BilMånsson (numera Hedin Bil) erbjuder allt man kan tänka sig på fyra hjul. Här kan du besiktiga bilen hos Besikta, köra igenom BilMånssons Wash&Drive eller ge din bil en mer avancerad behandling hos Mr.CAP. På området finns också ett flertal industrier, bland annat A-tooling och Salvagnini.

Fler handelsplatser växer fram i Sverige
Vi är stolta att genom åren ha fått leverera stålbyggnader och ett antal portar till ett dussin olika byggnader på Bredasten tillsammans med våra samarbetspartners. Liknande handelsplatser växer även fram på andra ställen runt om i Sverige. Just nu bygger vi Dollarstore, Willys och Byggmax på Handelsplats Oskar i Hultsfred och inom kort kommer vi att bygga Elgiganten och en padelhall på Gislaveds handelsplats Smålandia.

Läs mer om våra stålbyggnader här.

Dela

Postat under