Pskydd 250X250Ett flexibelt påkörningsskydd

Med ett räcke monterat fungerar det utmärkt som ett avdelare för t.ex. en gång avsedd för persontrafik. Påkörningsskyddet är uppbygt på ett modulsystem som ger en mycket flexibel anpassning. Alla ingående delar skruvas fast på montageplatsen. Montering på betonggolv sker med expanderskruvar. För montering på asfaltgolv finns en speciell asfaltplatta för den vanliga foten framtagen, asfaltplattan fastsätts på asfalten med ett speciellt lim.

Ytbehandling
Påkörningsskyddet lackeras med en slitstark pulverfärg. Standardfärg påskyddet är orange och på räckesdetaljer blå.

Leveranser
Påkörningsskydden levereras komplett med alla fästdetaljer, inklusive expanderskruv för infästning i betonggolv. Med hjälp av den medföljande monteringsanvisningen är det enkelt att montera EAB:s påkörningsskydd.

Ett kraftigt påkörningsskydd av betong

Betongskydd01 250X248EAB:s påkörningsskydd i kraftigt betongutförande är framtagen för att skydda t.ex. husfasader eller portar.

Dessutom passar det mycket bra att användas som trafikavledare. Påkörningsskyddet kan lätt flyttas med hjälp av vanlig truck.

Påkörningsskyddet levereras med eller utan räcke. Räcket i kraftigt utförande är varmgalvaniserat för att klara utomhusbruk.