You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Dagab driver och ansvarar för godsflöden till butiker som ingår i Axfood-koncernen, bland annat Willys och Hemköp. Dagab har ca 3000 anställda och verksamhet på 11 platser runt om i Sverige, som dagligen tillsammans levererar ca 600 000 kollin.

I Landskrona har man uppfört ett nytt rikslager för frukt och grönt, ca 37 000 m2, och till detta projektet har EAB fått förtroendet att leverera flera olika lösningar.

För snabba godsflöden av helpall har vi installerat ett antal FIFO-ställage med rullbanor, och för smidig hantering hanteras godset både på golvet och på rullbana.

För att klara omild hantering, är ställagen försedda med höga och kraftiga skydd och för att skydda bland annat portomfattningar har ett större antal pollare monterats.

Vi har även levererat och monterat olika typer av skyltsystem, bestående av nedpendlade rör och på dessa olika former av skyltar/adresseringar.

Vi önskar Dagab lycka till och ser fram emot nya projekt!

Dela

Postat under