You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Oatly behövde hjälp med att frigöra mer yta på lagret, yta som de verkligen behövde. Då föll valet på Radioshuttle™ från EAB. Att Radioshuttle™ hade dokumenterad erfarenhet av hantering i olika temperaturzoner var för Oatly både ett krav och ett stort plus samt en av anledningarna till att valet föll på just Radioshuttle™.

”Vi har jobbat med Oatly i dryga 10 år och de är en fantastiskt spännande och bra kund. Vi har under åren med dem ritat, projekterat och monterat både pallställ och Radioshuttle™. Oatly har använt sig av vårt patenterade system Radioshuttle™ under många år nu, och är fortsatt mycket nöjda, vilket såklart säger en hel del och är jätteroligt”, berättar Magnus Ullerås, projektör och säljare, EAB.

Magnus Olin, LAGERCHEF PÅ Oatly

”EAB har alltid fungerat jättebra och vi är mycket nöjda med dem och deras lösningar. Deras system Radioshuttle™ hjälper oss att frigöra massor med yta, vilket är fantastiskt och det underlättar verkligen för oss i vår vardag. EAB har lyckats med att ta fram lösningar som håller. Varje år önskar jag mig ytterligare två Radioshuttle™ i julklapp, så vi får se vad Tomten kommer med i år.”

“Varje år önskar jag mig ytterligare två Radioshuttle™ i julklapp, så vi får se vad Tomten kommer med i år”

Magnus Olin, Oatly

Oatly finns av en enda anledning. De vill göra det enkelt för folk att äta och dricka så att de mår bra och samtidigt slipper oroa sig för att de tär på planetens resurser. Forskare upptäckte på 90-talet den revolutionerande upptäckten att naturliga enzymer kan omvandla fiberrik havre till näringsriktig fly-tande föda, perfekt anpassad till människor. Idag säljer Oatly allt från olika typer av havredryck och havregurt till glass, gjord på havre givetvis. Produktion, lager och huvudkontor ligger i Landskrona.