You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Båstad-Gruppen bygger ut, och vi är glada över förtroendet att få vara med även denna gång.

För sju år sedan var EAB leverantör när Båstad-Gruppen byggde nytt, och flyttade från Båstad till Ängelholm. Då byggdes 4500 m² med lager och kontor, där vi levererade och monterade stomme, tak och väggar.  Redan fyra år senare började de växa ur kontoret, och vi levererade och reste en stålstomme till utbyggnationen av kontorsdelen i fastigheten.

Den här gången är det lagret som börjar växa ur sin kostym, och leveransen från EAB är stålstomme, tak och väggar inkl socklar, med en yta på totalt totalt 5400 m². I detta projekt är det förberett för att underlätta ytterligare tillbyggnation längre fram.
I samarbete med Strängbetong har vi också levererat en stomme till ett entresol på ca 300 m².

I början av 1900-talet började Båstad-Gruppen tillverka spikade trätofflor och sedan dess har mycket hänt. Idag är Båstad-Gruppen en av Nordens ledande leverantörer av arbetskläder och skydds- och yrkesskor, både genom sitt eget varumärke MONITOR och via Smila workwear och South West som ingår i Sandryds Group AB som förvärvades 2019. De har även ensamrätt på starka varumärken på yrkessidan som Salomon, Under Armour, Björn Borg och Salming.

Beställare i samtliga projekt har varit PEAB, och byggherre och ägare är Catorna AB, som hyr ut lokalen till Båstad-Gruppen.

Dela

Postat under