Möt våra medarbetare

Möt några av våra 250 medarbetare på EAB. Hör dem berätta om sin syn på bolaget och vilka möjlighter det finns att växa här. Är du också intresserad av våra lediga tjänster, lämna gärna din intresseanmälan här.

Välkommen!

Möt Dennis Jansson - Svetsare på EAB

Dennis började arbeta på EAB 2008.

- Det bästa med EAB är variationen i arbetet och att man kan vara flexibel. Det är en trygg arbetsplats som fungerar väldigt bra. Jag har varit här i snart 11 år och det beror mycket på miljön och arbetsklimatet.

- EAB är även ett väldigt aktivt företag inom sport och supportar många olika idrottsorganisationer, bland annat det lokala ishockey-laget.

Möt Martin Johansson - Ingenjör på EAB

- Människorna på EAB, och framför allt företagsledningen, är fantastiskt duktiga på att ta hand om sina anställda, hitta på roliga saker och skapa ett mervärde.

- Redan från första dagen har jag känt att det är helrätt att vara här.

Möt Henrik Palmquist - Ledande montör på EAB

Jag började på EAB 2001. Jag började på portavdelningen och blev senare erbjuden ett montörsjobb som sedan utvecklades till arbetsledare. 

- EAB är ett stabilt företag som går bra. De har en väldigt bra ledning här som känns bland alla arbetare.

Möt Malin Candell - Affärsområdeschef på EAB

- På EAB trivs jag jättebra. Det har alltid funnits möjligheter att utvecklas och ta nya steg, komma med idéer och förverkliga dem.

- Det som är fantastiskt med EAB är att man kan ha en fantastiskt karriär med mycket ansvar och samtidigt kombinera det med sin familj.